MEDIERNES HETZ MOD PRÆSIDENT TRUMP NÅR NYT LAVPUNKT

Af Nicolai Sennels

 

 

 

 

 

 

Medie-hetzen imod præsident Donald Trump har nået et nyt lavpunkt.

Det meget store tyske magasin Der Spiegel har således valgt at tegne Trump med Frihedsgudindens afhuggede hoved og en blodig kniv.

En slet skjult henvisning til de drabelige jihadister, Trump med

(Der Spiegels forside)

sit indrejseforbud forsøger at beskytte amerikanerne imod.

 

Der Spiegel forsvarer forsiden med, at Trumps indrejseforbud er imod “demokrati og frihed”. De mener også selv, at Frihedsgudinden har budt indvandrere velkommen til USA siden dens opførelse i 1886.

CIA: Et samfund af terrorister er på vej

(En Islamisk Stat-jihadist viser stolt, at han følger Koranen: “Når I møder dem, der er vantro, så giv dem hug over halsen!” (47:4). Ligheden med Der Spiegels forside er ikke til at overse.)

USAs efterretningstjeneste CIA advarede allerede sidste år imod, at et helt “samfund af terrorister” vil komme til USA sammen med flygtningestrømmen.

Siden da har en lang række muslimer, som kom til Vesten som flygtninge, gennemført jihadangreb, herunder i Paris og Berlin.

Der Spiegels argumentation halter gevaldigt.

For siden hvornår er det blevet udemokratisk, at folkevalgte ledere sætter sine landsmænds sikkerhed foran det udemokratiske FNs forældede konventioner?

Og frihed, ja. Frihed fra terrorisme. Og den frihed og det demokrati, som terroristerne prøver at tage fra os på grusommeste manér.

4 Comments

  1. Nu er der det ved det at Der Spiegel er et tabloid blad, som søger sensationen, jeg har selv læst i det, og det kan sammenlignes med Ekstra Bladet og BT samt diverse venstresnoede blade.
    At Trump lægges for had, ved vi til bevidstløshed, samtidig med at der fortælles en masse løgn historier om ham gør det ikke mindre interessant. Jeg håber ikke at amerikanerne tager notits af hvad et lille europæisk snotblad skriver. Jeg støtter 100% op om Trumps indvandrepolitik. Samme praksis burde anvendes her hos os.

  2. synes det er interessant som man gør grin med at han er orange, igen ville det ikke være racisme hvis man gjorde grin med Obama at han var sort. ligeså er det vel også racisme at gøre grin med hans mystiske orange farve

  3. Obama indførte indrejseforbud mod irakere i 6 måneder i efteråret 2011. Det ramte også mennesker der havde fungeret som tolke. Flere tidligere amerikanske præsidenter har i nyere tid indført midlertidige indrejseforbud, det har vi hørt meget lidt om. Hykleriet er tommetykt.

  4. Pressen går politikernes ærinde og forsøger at rette søgelyset væk fra EU største problem. Migration og den stærkt truende indvandring fra Afrika. Der kan ikke advares nok for denne trussel. Den kan i værste fald ødelægge vor fremtid og alt det vi har opbygget de sidste mange hundrede år. Vor humane syn på mennesker kan for altid være ødelagt. Se på andre lande udenfor Europa hvordan de ser på disse horder

1 Trackback / Pingback

  1. CHOK-MÅLING AFSLØRER EUROPÆERNES HOLDNING TIL MUSLIMSK INDVANDRING

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.