CHOK-MÅLING: KLART FLERTAL BLANDT EU-BORGERE FOR STOP FOR MUSLIMSK INDVANDRING

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

Kort før den amerikanske præsident Donald Trump indførte et midlertidigt indrejseforbud fra en række muslimske lande kendt for eksport af terrorister, og dermed udløste et større medie-hysteri, svarede et flertal af europæerne “ja” til et fuldt stop for muslimsk indvandring.

Det viser en tværeuropæisk undersøgelse udført af den engelske tænketank og forskningsinstitution Chatham House. Chatham House er ingen letvægter, når det kommer til forskning i international politik.

To gange er institutionen blevet udnævnt til at verdens mest indflydelsesrige tænketank uden for USA, og dens forskere roses højt.

Læs også: MEDIERNES HETZ MOD PRÆSIDENT TRUMP NÅR NYT LAVPUNKT

Stop for muslimsk indvandring

Chatham House har gennemført en stor tværeuropæisk undersøgelse, med over 10.000 respondenter. I 10 repræsentative lande fra syd, nord, øst og vest er befolkningen blevet spurgt om holdning til muslimsk indvandring.

Et gennemsnit på 55 procent ønsker et stop for indvandring fra muslimske lande. Kun 20 procent ønsker stadigt, at deres lande fortsat skal være åbne for muslimer. 25 procent var hverken enige eller uenige.

(Grafer fra Chatham Houses undersøgelse)

Læs også: DANSK BETJENT BAKKER OP OM SVENSK WHISTLEBLOWER: “DER ER STORT SET INGEN DANSKE NAVNE PÅ POLITIETS DØGNRAPPORTER”

Del artiklen her:

10 Comments

 1. Er der nogle af os ordentlige mennesker, der er overraskede over, at almindelige borgere rundt omkring i Europa, ikke gider mere kulturberigelse?
  Jeg håber virkelig, at den gode Præsident Trump får overrulet rødgardisterne i USA og få gennemført det fornuftige indrejsestop, gerne endnu kraftigere.

  • Nej det undrer kun dem , der vil blive ved at tage dem ind, Moghrini i EU vil have vi alle skal leve under
   Sharia loven . Men hun sidder forhåbentlig ikke længe nede i det korrupte og uduelige EU.

  • Og siden hvornår er had, fremmedfjendskhed og skidtsnak blevet “ordentligt”. Du vil vel dybest set kun have nogle du kan hakke på og føle dig bedre end, ikke sandt?

  • “… ikke gider mere kulturberigelse… ”

   Visse mennesker er bare dybt religiøse. I min ungdom var der mange ateister, der gik ind for »videnskabelig socialisme«. Eksempelvis var Marx’s kriseteori højvidenskabelig på trods af, at han ikke selv kunne holde styr på sine egne begreber (deflaterede og udeflaterede blandede han sammen, og han »beviste« dermed, at profitraten ville falde til noget nær nul, idet produktionsudstyret bliver frygteligt dyrt, når det bliver mere kompliceret).

   Nu er det altså multi-kulti, der er den store frelser-religion. Men den er lige så forløjet som den videnskabelige socialisme. Disse frelste mennesker ser ned på os andre fra deres sky oppe i luftkastellet.

 2. Det ville da glæde mig usigeligt, hvis der blev gennemført et totalt stop for Muhammedansk invasion af Europa, men jeg vil se det før jeg tror på det.

 3. Vi kan intet gøre i Danmark så længe kultureliten sidder på pressen.
  Mange debatører med David Struds og de radikale i spidsen.Regeringen
  Er gennemsyret af Radikal tankegang men de betaler ikke til festen.
  For at få ryddet op,luk grænsen i 2 år og dem der kan hjemsendes,skal
  Hjem.Vi skal ud af EU før det kan gennemføres.

 4. Vi kan intet gøre i Danmark så længe kultureliten sidder på pressen.
  Vi skal ud af EU og vores grænse skal lukkes i en periode.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.