TRUSLEN FRA HINSIDAN: SKAL DANMARK FORLANGE INTERNATIONAL INTERVENTION, HVIS IKKE SVENSKERNE KAN STYRE DERES MUSLIMER?

Del artiklen her:

Et planlagt terrorangreb mod København blev styret fra nogle af de tusinder af jihadister, som går frit rundt i Sverige. De svenske myndigheder har på ingen måde styr på situationen. Hvordan skal Danmark reagere?

Kommentar af Nicolai Sennels

For nyligt afslørede svenske myndigheder, at tusinder af tilhængere af Islamisk Stat går frit rundt i landet. Det fik Dansk Folkeparti og de Konservative til at kræve grænsekontrol mod Sverige. PET fulgte op med en bekræftelse om, at de nøje følger terrortruslen fra hinsidan med de åbne grænser.

I en retssag mod en gruppe muslimske terrorister i Tyskland, der planlagde angreb i København, er det netop kommet frem, at de blevet styret af trosfæller i Sverige.

De svenske myndigheder har på ingen måde styr på situationen. I disse måneder har de lavet en luftbro fra Grækenland, hvorfra de flyver tusinder af muslimer til forskellige byer i Sverige. Mange af disse muslimer kommer fra områder med høj koncentration af jihadister. Samtidigt er der sparetider i det svenske politi. I Dalsland, et område lidt større end Fyn og Lolland-Falster tilsammen og med 50.000 indbyggere, er der kun én enkelt politibil70 politistationer lukker denne sommer – midlertidigt, forsikrer regeringen, men lad os nu se, om alle 70 åbner igen til efteråret.

Læs også: NØDRÅB FRA SVENSK POLITI: “HJÆLP OS, HJÆLP OS!”

Sverige har ikke styr på deres muslimer. Langt fra. Store dele af deres land er i skrivende stund reelt overtaget af bevæbnede radikale militser, og der er ingen udsigt til, at vores broderland har penge til at opbygge den kapacitet, der skal til for at generobre de tabte områder. De vokser derfor i antal og størrelse hvert eneste år og fungerer som udklækningssteder for tusinder af terror-spirer, hvoraf en del uden tvivl tænker internationalt – herunder det vantro Danmark med vores muhammedtegninger og støtte til krige mod islamiske terrororganisationer – når det gælder jihad.

Hvad skal Danmark gøre for at bremse truslen fra Sverige, når nu svenskerne ikke selv kan? Skal vi forlange international intervention? Skal vi forlange, at dansk politi og militær får lov at gå i land hinsidan og anholde folk, der truer danskere i Danmark?

Sverige kaster en faretruende stor og mørk skygge over danskernes sikkerhed, og det er på tide, vi forlanger, at nogen griber ind.

Læs også: HVIS TERROREN RAMMER DANMARK, BØR LØKKE TRÆDE TILBAGE

Læs også: PET BEKRÆFTER BEHOV FOR GRÆNSEKONTROL: “TERRORTRUSLEN KAN KOMME FRA ET AF VORES NABOLANDE”

Del artiklen her: