SIKKERHED: ÉN POLITIBIL I BY MED 50.000 MENNESKER

Del artiklen her:

Sverige har absolut ingen ressourcer til at inddæmme de tusinder af ekstremister, der går frit rundt i landet. Dette er en trussel imod Danmark. Behov for kontrol ved grænsen?

NewSpeek kunne forleden fortælle, at Sverige midlertidigt lukker hele 70 politistationer denne sommer. Det sker i de samme måneder, som tusinder af jihadister vender “hjem” fra Islamisk Stat, og behovet for sikkerhed derfor er særligt stort.

Årsagen til lukningen er økonomi: Det svenske politi “går på knæene”, som det svenske medie Fria Tider skriver.

I Dalsland, et område der er ligeså stort som Fyn, Lolland og Falster tilsammen, og med 50.000 indbyggere, er der kun råd til en enkelt politibil.

Læs også: TUSINDER AF VOLDELIGE JIHADISTER GÅR FRIT OMKRING I SVERIGE, ØRESUNDSBROEN ER PIVÅBEN

Svensk politi afslørede forleden, at tusinder af muslimske ekstremister går frit omkring i landet. Store dele af Sverige kontrolleres i dag af voldelige islamistiske militser. Her hersker sharia, og de svenske myndigheder har ingen ressourcer til at genindføre demokratiske love i disse områder, der år for år vokser i både størrelse og antal.

Det er åbenlyst, at Danmark ikke længere kan forlade sig på, at Sverige har styr på situationen. PET bekræftede forleden behovet for grænsekontrol mod Sverige:

“PET er opmærksom på, at truslen mod Danmark kan komme fra udlandet. Når vi følger udviklingen i trusselsbilledet, omfatter det derfor også, hvordan det påvirkes af forhold i udlandet, ikke mindst i vores nabolande. Vurderingen er, at der blandt flygtninge og migranter, som er ankommet til Europa og Danmark, kan være personer, der kan udgøre en terrortrussel enten som følge af direkte forbindelse til militante islamistiske grupper i udlandet eller som følge af radikalisering.”

Læs også: SVENSK AMBULANCELEDER: NO-GO ZONERNE VOKSER, BEHOV FOR MILITÆRT UDSTYR

Derfor diskuteres det i disse dage blandt danske politikere, hvorvidt der er behov for grænsekontrol mod vores fortabte broderland. Dansk Folkeparti og de Konservative ønsker kontrol, Liberal Alliance er afventende (og har ikke villet svare på NewSpeeks spørgsmål, trods indledende tilsagn).

Indtil videre har regeringen dog valgt at tage chancen på danskernes vegne.

Del artiklen her: