DANSK FOLKEPARTI ØNSKER GRÆNSEKONTROL TIL SVERIGE

Del artiklen her:

(Foto: Dansk Folkepartis retsordfører Peter Kofoed Poulsen)

Ifølge det svenske politi er der tusindvis af potentielle terrorister i Sverige. Derudover er broen en vigtig brik for bevæbnede indvandrerbanders aktiviteter.

Ifølge Sveriges efterretningstjeneste, Säpo, er der “tusindvis af potentielle terrorister i Sverige.Samtidig er der en livlig trafik af kriminelle indvandrere over sundet, hvor de frit kan rejse med alt fra våben, stoffer og eftersøgte forbrydere.

Det er lidt af et mysterium, hvorfor Løkke-regeringen har ønsket en form for grænsekontrol ved grænsen mod Tyskland, men ikke mod det langt farligere Sverige.

NewSpeek har talt med Dansk Folkepartis retsordfører Peter Kofoed Poulsen, som understreger, at den forværrede sikkerhedssituation i og omkring Sverige skyldes landets egen udlændingepolitik. Og så mener Peter Kofoed Poulsen, at det nu bør være tydeligt, at der er behov for en egentlig grænsekontrol, også mod Sverige:

“Dansk Folkparti har helt klart et ønske om grænsekontrol ved Øresundsbroen og ved færgerne ved Helsingør. Både når det gælder grænserne imod Tyskland og Sverige skal vi have grundigere grænsekontrol, og så skal den være permanent.”

Peter Kofoed Poulsen mener også, at de kriminelle bander, der har overtaget stadigt flere og større områder af Sverige, bruger Øresundsbroen i deres aktiviteter.

“Udover deres kriminalitet er der også mange bandemedlemmer, som har familierelationer i Danmark. Jeg ser en fare for, at de meget voldsomme familiefejder, som kendetegner mange af disse miljøer, også spreder sig til Danmark.”

I sidste uge var der tre skyderier på åben gade i København. Kriminelle forretninger, ære og hævn kan være motiverne. En væsentlig årsag til, at trygheden i danskernes hverdag nedsættes af skyderier,  er det øgede antal bander fra udlandet, som i disse år kommer over grænserne for at etablere sig i Danmark.

Del artiklen her: