TRUMP ER KLART MERE POPULÆR END OBAMA VAR

Del artiklen her:

Donald Trump er langt mere populær end Barack Obama var.

Halvandet år inde i sin første periode som præsident, er Donald Trump langt mere populær end forgængeren Barack Obama var på samme tidspunkt i hans første præsidentperiode. Det viser tal fra analyseinstituttet Rasmussen ifølge flere amerikanske medier, herunder Daily Caller.

36 procent af amerikanerne er “stærkt tilfredse” med Donald Trump’s indsats som præsident. 43 procent er stærkt utilfredse.

Til sammenligning var kun 26 procent af amerikanerne stærkt tilfredse med Obama, mens 45 procent var stærkt utilfredse. En af årsagerne til Trump’s store popularitet er, at han har formået at styrke den amerikanske økonomi og dermed skabe en masse arbejdspladser.

Når det kommer til generel popularitet, så slår USAs præsident Donald Trump resten af den frie verdens største ledere. 50 procent af amerikanerne mener, at deres præsident gør et godt stykke arbejde. Kun 30 procent af Storbritanniens vælgere mener, at deres premierminister, den konservative Theresa May, gør det godt. Kun 29 procent af franskmændene mener, at den franske præsident Emanuel Macron gør det godt. Helt i bund finder vi Tysklands kansler Angela Merkel, der de seneste år har ført an i den europæiske migrantpolitik. Kun 29 procent af tyskerne mener, at hun gør det godt.

Læs også:

VIDEO: AV! FORSØGER AT STJÆLE TRUMP-SKILT TILSAT ELEKTRICITET

DONALD TRUMP NOMINERET TIL NOBELS FREDSPRIS

TRUMP-EFFEKTEN: AMERIKANERNE MERE TILFREDSE MED USAs POSITION END UNDER OBAMA

https://newspeek.info/manipulationen-om-trump-i-tv2-slaar-alle-rekorder/

AMERIKANSK AKTIEINDEKS HAR SLÅET SIN EGEN REKORD 60 GANGE SIDEN TRUMP VANDT VALGET

Del artiklen her: