VIL EU LÆRE AF TRUMP? SOLDATER OG ØKONOMISK STRAF SKAL STOPPE ILLEGAL INDVANDRING

(Foto: Donald J. Trump)
Del artiklen her:

En større gruppe migranter har sat kurs imod USA.

En karavane af migranter, der startede i det mellemamerikanske land Honduras er vokset til flere tusinder på vej igennem Guatamala på vej til USA. Mexico har indtil videre ikke vist klare tegn på at ville stoppe de illegale migranter, og USA har dermed udsigt til alvorlige udfordringer ved deres sydlige grænse.

Modsat europæiske ledere, herunder den danske statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), vil USAs præsident Donald Trump ikke finde sig i, at migranter udnytter den sårbare amerikanske grænse. Han advarer derfor migranterne om, at hvis ikke Mexico stopper dem, så vil amerikanske soldater stå klar ved USAs sydlige grænse. Det fortæller Donald Trump i et længere tweet (se nedenfor). Derudover vil USA fratage sin økonomiske støtte til de lande, der ikke forhindrer deres befolkning i at forsøge illegal indvandring til USA. Som noget tredje vil USA også opsige sine handelsaftaler med de lande, der tillader illegal indvandring til USA.

Grænsepolitik “er langt vigtigere for mig end handel,” advarer Trump.

Tweets: USAs præsident Donald Trump advarer om militær intervention og fratagelse af økonomisk støtte til de ansvarlige lande, hvis migranterne når den amerikanske grænse:

Læs også:

STYRK DE INDRE GRÆNSER – IKKE KUN DE YDRE

PET BEKRÆFTER BEHOV FOR GRÆNSEKONTROL: “TERRORTRUSLEN KAN KOMME FRA ET AF VORES NABOLANDE”

POLITIET INDFØRER GRÆNSEKONTROL PÅ BORNHOLM, “BESKYTTER KULTURELITENS FADØLSTELTE”

UPS: TYSKLAND KAN IKKE FINDE 450.000 KRIMINELLE MIGRANTER

MACRON TRUER: LUKKEDE GRÆNSER ER “KRIG”

Del artiklen her: