SVERIGE: 40 UD AF 43 GRUPPEVOLDTÆGTER BEGÅET AF INDVANDRERE

Del artiklen her:

Men svenske forskere ser ingen sammenhæng imellem indvandrernes baggrund og de mange seksuelle angreb.

40 ud af 43 dømte i sager om gruppevoldtægt i Sverige er født i udlandet eller af forældre med udenlandsk baggrund. Det viser en gennemgang af retssager om gruppevoldtægter fra 2016 og 2017. Gennemsnitsalderen på voldtægtsmændene i de 43 sager var 21 år på gerningstidspunktet. Det skriver Expressen.

Professor og retsmediciner Niklas Långström forklarer om psykologien i gruppevoldtægter:

“Det starter ofte med, at en leder af gruppen går i gang med at voldtage. Under voldtægten udtrykker voldtægtsmændene vrede og dominans, ofret afhumaniseres og ses ofte som en, der fortjener at blive voldtaget. Hvis nogen i gruppen protesterer imod deres venners angreb, risikerer de selv at blive truet.”

Niklas Långström mener dog ikke, at der er nogen sammenhæng imellem gerningsmændenes kulturelle baggrund og deres seksuelle forbrydelser.

En dømt voldtægtsmand, som også filmede den gruppevoldtægt, han selv deltog i, har forklaret sin handling med, at “jeg var single.”

Der ses ifølge svensk politi et mønster i gruppevoldtægter ved, at de bliver stadig mere torturlignende. Et eksempel er en kvinde, som efter at være blevet voldtaget af en større gruppe indvandrere fik hældt brandbar væske i sit skød, hvorefter der blev sat ild til. En anden kvinde blev voldtaget af omkring 20 indvandrere, hvoraf flere ejakulerede over hendes ansigt. Da hun, med sæd og blod i ansigtet, efterfølgende søgte hjælp, blev hun afvist af alle, hun mødte på sin vej. Hun måtte køre med offentlig transport fra forstaden Fittja hele vejen ind til Stockholm centrum, førend hun fandt nogen, som ville hjælpe hende. Sagen chokerede svenskerne, fordi den vidnede om et skred i moralen blandt svenske borgere, der førhen var kendt for deres hjælpsomhed.

Video: En leder i Oslos politi forklarer, hvordan indvandreres kulturelle baggrund hænger sammen deres tendens til at begå voldtægt:

Læs også:

INGEN VILLE HJÆLPE GRUPPEVOLDTAGET KVINDE: “AD, DU HAR SPERM I ANSIGTET!”

EFTER GRUPPEVOLDTÆGT SATTE DE ILD TIL HENDES SKØD

HVERDAG I SVERIGES MULTIKULTURELLE SKOLER: “TRUSLER, VOLD OG ENDDA VOLDTÆGTER”

VOLDTÆGTER: HALVDELEN AF SVENSKE KVINDER OPLEVER BEGRÆNSNET FRIHED, HVER 5. LEVER I ANGST

VOLDTÆGTER STEGET MED 232 PROCENT SIDEN VENSTRE OVERTOG MAGTEN

9 UD AF 10 KVINDER I BRUXELLES ER BLEVET SEKSUELT ANGREBET PÅ GADEN

ET EUROPA UDEN KVINDER PÅ GADEN?

Del artiklen her: