9 UD AF 10 KVINDER I BRUXELLES ER BLEVET SEKSUELT ANGREBET PÅ GADEN

(Foto: Migranter på Frankrigs gader)
Del artiklen her:

EUs multikulturelle hovedstad er blevet et helvede for kvinder. En tredjedel af byens kvinder lever med traumer fra seksuelle angreb.

88 procent af kvinderne i EUs “hovedstad” Bruxelles har oplevet en eller flere gange at blive seksuelt angrebet på byens gader. Det skriver den hollandske avis Tijd. En tredjedel af Bruxelles kvindelige indbyggere lider under psykiske traumer fra fra seksuelle angreb.

EUs magtcentrum er blevet et helvede for kvinder, ligesom så mange andre steder i Vesteuropa. I Sverige er halvdelen af landets unge kvinder bange for at gå udenfor deres dør. 48 procent af tyske kvinder fortæller, at de af frygt undgår bestemte områder i deres eget nabolag (44 procent af de tyske kvinder mener, at deres personlige tryghed trues af indvandring fra “islamisk prægede lande”).

Dele af Paris er i dag no-go for kvinder:

Bare den simple handling at skulle gå udenfor er blevet problematisk. Caféen nedenunder, en bistro, der engang var venlig, har nu kun mandlige gæster og er konstant overfyldt. Der bliver sagt en masse bemærkninger når jeg går ud, især fordi de drikker enormt. For nogle dage siden blev jeg overøset med hårde ord, bare fordi jeg viste mit ansigt i vinduet, og jeg var nødt til at låse mig selv inde i min lejlighed. Tidligere gik jeg ad Boulevard de la Chapelle, selv sent om aftenen … Dette ville være utænkeligt i dag,” fortæller en Aurélie på 38 år til La Parisien.

25 procent af Bruxelles befolkning har muslimsk baggrund.

Del artiklen her: