ET EUROPA UDEN KVINDER PÅ GADEN?

Del artiklen her:

Af: Nicolai Sennels

En statslig svensk undersøgelse viser, at 34 procent af svenske kvinder i det forløbne år af frygt for overgreb har valgt at gå en anden vej eller valgt et andet transportmiddel.
12 procent fortæller, at de er blevet hjemme fra noget, de ellers havde planlagt, fordi de var bange. Og 23 procent oplever, at deres livskvalitet er påvirket af øget utryghed. Dette er næsten en fordobling – en eksplosion – fra 13 procent året før.

Tyske kvinder lever i frygt
48 procent af tyske kvinder fortæller, at de af frygt undgår bestemte områder i deres eget nabolag. 44 procent af dem mener, at deres personlige tryghed trues af indvandring fra “islamisk prægede lande”.

Bor­win Ban­de­low, professor i psykiatri ved universitetet i Göttingen påpeger, at kvindernes frygt er “velbegrundet”.

Den tyske familieminister, Ma­nue­la Schwe­sig (SPD), mener at det er et problem, at mange kvinder ikke længere tør forlade hjemmet.

Franske kvinder i oprør
Frankrig har en af Europas største andele af muslimer, og her oplever mange kvinder, at de ikke længere er velkomne på gaderne og i butikker og cafeer.

Nogle kvindelige journalister gik undercover for at afdække problemet. På en tur i et multikulturelt område får de besked på at holde sig ude af en butik, “fordi der er mænd herinde”. De bliver også forment adgang til en café med begrundelsen, at “her er der ingen mangfoldighed.”

Journalisterne møder også kvinder som fortæller, at de er nødt til at nedtone deres påklædning klæder sig for ikke at opleve ubehageligheder.

Se et kort klip af de franske undercover-kvinders rystende dokumentar her.

Vi spørger os selv her på Newspeek: Hvor er venstrefløjens feminister i denne debat? De er nok på barrikaderne for gratis adgang til velbetalte bestyrelser.

Del artiklen her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.