VIL EU BRUGE SIN NYE HÆR IMOD EUROPÆERNE?

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

EU har enorm magt, og bruger den gerne. Det gælder ligefra reguleringer af agurkers bøjning til undertrykkelsen af europæernes ytringsfrihed.

Nationale demokratier tilsidesættes for centralstyrets uendelige bureaukratiske  strøm af nye love og regler. Uvillige befolkninger tvinges til at betale for uønskede kvoteflygtninge. Millioner af muslimer sejles til Europa i skibe betalt af hårdarbejde europæiske skatteydere.

Der er ingen grænser for, hvor brutal unionen bruger sin magt imod sine egne. Der er tilsyneladende heller ingen grænser for, hvor stor denne magt skal være, for nu vil unionens ledere også have en hær og endda atomvåben.

EU har aldrig været den almindelige borgers ven, tværtimod. Der er derfor god grund til at frygte, hvad EU-kommissionen kan finde på at bruge sin nye hær til.

Kan EU-kommisionen finde på at indsætte den imod sine egne? Hvad, hvis EU bliver enig med sig selv om, at anti-EU demonstrationer skal være ulovlige, kan de så finde på at indsætte deres soldater imod “ulovlige” protester? Eller hvad, hvis et land vil løsrive sig uden – ligesom briterne – at følge reglerne? Hvor langt vil EU så gå for at holde sammen på imperiet? Vil de bruge rå, fysisk magt?

International interventioner og forsvaret af Europa varetages jo af NATO. Desuden har de enkelte NATO-lande jo en lang og fin tradition for at gå sammen om internationale missioner, f.eks. i Afghanistan og Mali.

Det eneste område, som ikke er dækket af NATO, er det samme sted, hvor man finder den største trussel imod EU, nemlig inden for EU.

Er det et tilfælde, at EU i en tid, hvor den oplever historisk modstand og er skrøbelige end nogensinde, anskaffer sig et militær? EU har allerede bevist, at man er klar til at bruge alt fra islamisk masseindvandring og nedsabling af demokrati for at sikre sin egen overlevelse.

Skridtet til også at bruge fysisk magt er derfor ikke langt.

Del artiklen her:

13 Comments

 1. Jeg så og argumenterede mod faren allerede op til valget 3. dec. 2015 og d.d ser jeg desværre kun, At EU netop vil bruge en sådan hær mod sine egne. Bl.a. med forarbejde i censuren, som Pind støttede og nu med Pape’s bandepakke, som rammer bander med rygmærker før end indvandrebanderne, er der lagt op til, at holde et folkeligt oprør nede, når pøblen får nok og siger stop.
  Det er næsten at sammenligne med Nazismen (bliver dog langt værre) og vore politikere ligger fortsat under, i næsegrus beundring for den EUske islamiseringsplan og Merkels ihærdige arbejde derfor.

  Jeg læste følgende i dag:
  http://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE9414017/eu-presser-paa-for-at-faa-nedskaeringspolitik-i-danmark/
  af Rina Ronja Kari
  og det viser jo også EU’s tiltagende magt over de enkelte lande og vore politikere’s forræderi over for Danmarks borgere og dem som de jo egentlig skulle beskytte og tjene.

  Sammen med andre fakta-mættede artikler her på Newspeek og de andre ikke mediestøttede sites viser det hvordan EU med alle midler vil Islamismen, når nu det ikke blev til Nazismen.

  Det kan ikke gå stærkt nok, med at komme ud af den Europæiske Undergang og få vore politikkere stillet til ansvar for det, som de ikke har haft mandat til!

 2. Jeg er overhovedet ikke i tvivl om at satanerne i EU-ledelsen vil vende våben imod os EU-skeptikere for at gennemtrumfe deres stedse mere og mere sataniske og vanvittige planer.
  Første skridt er de igangværende planer om gennemgribende censur, som nyder stor fremme alle vegne.

 3. Tak, Birthe Petersen;
  dit link til hammersmeden er virkelig også værd at medtage i vore debatter med/mod EUtilhængere/personer med ISlamafhængige indtægter!

 4. Det ideelle ville være hvis NATO – gerne med FN-mandat i ryggen – besatte enkelte større landområder i Afrika & Mellemøsten, hvor freden blev garanteret, så man kunne oprette flygtningelejre.

  Blandt andet “godtfolk” kunne menneskesmuglernes kunder sendes dertil, når de banker på Europas dør.

  Ellers vil Folkevandringstsunamien af overskudsmuhamedanere fra Afrika & Mellemøsten blive en 1000-års begivenhed, der vil være over 100 år, om at bruse af, og Europa vil – igen – irreversibelt nedsynke i morads af hunderedeårige krige og anden ufred!

  DERFOR SKAL DE BLIVE HJEMME!

  PS: Har Danmark ikke forbehold mht EU-hær???

 5. Forbundsværnet bygger en Europæisk indrettet øvelsesstorby. Den rare oberst forklarer:

  “Når De næste gang går igennem Magdeburg, forestil dem en panserinfanteri-delingsførers situation, som med fire infanterikampkøretøjer, type Marder – ligegyldigt hvilket opdrag han må udføre -, nedenunder ham kloarkkanalsystemet, foran ham snævre gader, til venstre og højre mange bygninger med mange etager, svært at overskue, mange muligheder for en modstander at gå i stilling, lægge miner …”

  Det er altså trudselsbilledet, som Forbundsværnet nu træner til.

 6. EU er en overfed elefant på svage ben som om få år vil skvatte sammen, FORHÅBENTLIGT !!.
  EU hær?, vi har Nato.

  • Problemet er nok, at det er lettere usandsynligt at Præsident Trump vil overlade styringen af NATO’s tropper til en fordrukken junker Juks.

 7. Det har jeg skrevet om i ÅREVIS, danskernes nedlæggelse af den danske in fra struktur var og er en nødvendighed, for at kunne betale alle de udgifter som invasionen har kostet de arbejdende danske borgere. Og så praler de sådan med at der er kommet færre invandrer, NUVEL HVAD KALDER MAN SÅ FÆRRER 500-1000, eller nøjagtigt hvor mange????
  Det er vel så også meningen at de skal have dansk statsborgerskab med tiden, samt familiesammenføring. ?????
  Ikke så underligt at Folketinget IKKE TØR TAGE EN AFSTEMNING OM VI SKAL UD AF EU, menneskerettigheds kommisionen, samt FN, de har i mange år overlevet sit oprindelige formål.
  Man kan IKKE OG SKAL IKKE SAMMENLIGNED MED INDVANDRING FRA ANDRE VEST LIGE LANDE, OG FRA AFRIKANSKE OG LANDE FRA MUSLIMSKE OMRÅDER.
  HVORNÅR BEGYNDER MAN AT TÆNKE PÅ AT FÅ RYDDET OP, nå nej hvorfor skulle politikerne da det, de har deres body guards, deres super levestandarder, med gratis oplevelser rundt om i hele europa.
  Man tvinger da bare befolkningen til at betale, dels ved at hæve hastighed grænserne, så der bliver inkasseret flere bøder. Digitalisering hele landet, så man spare ansatte og dermed udgifter. elektroniske færdsels check, istedet for at undervise børne i at begå sig i trafikken, på betrykkende vis.
  Nedlagte amter og kommuner, så borgerne har mindre og mindre kontakt med hinanden, så de nemmere kan danne koordineret modstand.
  STATEN VINDER ALTID, POLITIET HAR MAN JO OGSÅ SØRGET FOR IKKE AT HAVE NOGEN SOM HELST MAGT, DOMSTÅLENE ER DEN RENE PARODI.
  MEN SOM MUSLIMERNE SIGER VI VIL OVERTAGE EUROPA INDEFRA, OG POLITIKERNE JA DE VED DET GODT, MEN DE TROR AT MAN KAN TALE SIG TILRETTE OM PROBLEMERNE.
  SE NU BARE HOLLAND, ER DET VIRKELIGT MENINGEN AT ET DOBBELT STATSBORGERSKAB, SKAL KUNNE FUNGERER SÅ DANMARK SKAL BESKYTTE TYRKERNE NÅR DE ØNSKER DET, OG AT VI SKAL TILLADE AT TYRKIET KOMMER TIL DANMARK FOR AT (DANMARK SÅ SENERE KAN BLIVE BESKYLDT FOR AT VÆRE AKTIVT MED, I AT ERDOGAN FÅR TOTALT ENEVÆLDE I TYRKIET.
  NEJ LAD ALLE MED DOBBELT STATSBORGERSKAB, (SOM IKKE HAR FÅET DET GRUNDET AT EN FAR/MOR BOR I HVERT DERES LAND) VÆLGE, VIL DE VÆRE DANSK ELLER TYRKISK??

 8. HALLO!!?? Siden europeiske lands forsvar mot trusler UTENFRA allerede er godt ivaretatt av både enkeltnasjonenes egne militære styrker OG NATO, bør det vel ikke være snev av tvil om hvem denne “EU-hæren” skal forsvare?
  Og dermed også brukes MOT!

  • Vidar Haugen
   Jamen det lyder da meget godt, at man stopper skibe der er på vej til EU’s grænser løser absolut ikke de interne problemer som EU har, 8INDE I LANDENE) det skal gøres begge steder for at det gør nogen forskel.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.