VIL EU BRUGE SIN NYE HÆR IMOD EUROPÆERNE?

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

EU har enorm magt, og bruger den gerne. Det gælder ligefra reguleringer af agurkers bøjning til undertrykkelsen af europæernes ytringsfrihed.

Nationale demokratier tilsidesættes for centralstyrets uendelige bureaukratiske  strøm af nye love og regler. Uvillige befolkninger tvinges til at betale for uønskede kvoteflygtninge. Millioner af muslimer sejles til Europa i skibe betalt af hårdarbejde europæiske skatteydere.

Der er ingen grænser for, hvor brutal unionen bruger sin magt imod sine egne. Der er tilsyneladende heller ingen grænser for, hvor stor denne magt skal være, for nu vil unionens ledere også have en hær og endda atomvåben.

EU har aldrig været den almindelige borgers ven, tværtimod. Der er derfor god grund til at frygte, hvad EU-kommissionen kan finde på at bruge sin nye hær til.

Kan EU-kommisionen finde på at indsætte den imod sine egne? Hvad, hvis EU bliver enig med sig selv om, at anti-EU demonstrationer skal være ulovlige, kan de så finde på at indsætte deres soldater imod “ulovlige” protester? Eller hvad, hvis et land vil løsrive sig uden – ligesom briterne – at følge reglerne? Hvor langt vil EU så gå for at holde sammen på imperiet? Vil de bruge rå, fysisk magt?

International interventioner og forsvaret af Europa varetages jo af NATO. Desuden har de enkelte NATO-lande jo en lang og fin tradition for at gå sammen om internationale missioner, f.eks. i Afghanistan og Mali.

Det eneste område, som ikke er dækket af NATO, er det samme sted, hvor man finder den største trussel imod EU, nemlig inden for EU.

Er det et tilfælde, at EU i en tid, hvor den oplever historisk modstand og er skrøbelige end nogensinde, anskaffer sig et militær? EU har allerede bevist, at man er klar til at bruge alt fra islamisk masseindvandring og nedsabling af demokrati for at sikre sin egen overlevelse.

Skridtet til også at bruge fysisk magt er derfor ikke langt.

Del artiklen her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.