SVENSK POLITICHEF: VI MAGTER IKKE OPGAVEN

(Foto: Sveriges rigspolitichef Dan Eliasson foran en af landets mange moskeer)
Del artiklen her:

Svensk politichef advarer i et brev sine kolleger om, at politiet er ude af stand til at stoppe eksplosionen i vold og kriminalitet.

Carin Götblad, regionspolitichef i Region Mitt, advarer i et brev sine kolleger om, at politiet ikke længere er i stand til at dæmme op for vold og kriminalitet.

“Det svenske politi er ikke tilstrækkeligt dimensioneret til de udfordringer, vi står overfor,” skriver Götblad i sit åbne brev til alle landets politifolk.”

Hun fortsætter: “Vi står over for et andet samfund i dag end for få år siden, og udviklingen går mange steder i den forkerte retning. Desværre er Region Mitt ingen undtagelse. Vi har de samme problemer som storbyerne. Kriminelle strukturer, der udfolder sig i samfundet med en kraftig stigning i våben og stoffer. Det svenske politi er ikke tilstrækkeligt dimensioneret til belastningen i dag.”

Læs også: “REGERINGEN INDRØMMER NU, AT GRÆNSEKONTROL OGSÅ HANDLER OM TERROR. HVORFOR HAR VI SÅ IKKE KONTROL MOD SVERIGE, DER JO FLYDER MED JIHADISTER?”

Carin Götblad’s brev kommer i forlængelse af rigspolitichef Dan Eliasson’s nødråb på direkte nationalt TV: “Hjælp os, hjælp os!” med en bøn til alle samfundskræfter om at støtte op om politiet, fordi det ikke kan opretholde lov og orden.

Hvis ikke Sverige selv har ressourcerne til at stoppe udviklingen, står landet overfor enten at skulle påkalde sig international hjælp eller at få sit martyrium. Sker det sidste, vil Danmark i en lang årrække fremover skulle forholde sig til en særdeles ustabil og farlig nabo.

Den finske professor Paul Lillrank har allerede advaret om, at et kollapset Sverige vil være til større fare for sine nabolande end Rusland.

Læs også: HVAD GØR DANMARK, NÅR SVERIGE KOLLAPSER? HVAD GØR RUSLAND?

Læs også: NABOLAND ER BLEVET FJENDELAND: SKAL DANMARK AKTIVERE NATOs ARTIKEL 4 OG 5 MOD SVERIGE?

Del artiklen her: