NÆSTEN HALVDELEN AF UNGE IKKE-VESTLIGE MÆND HAR DOM FOR ALVORLIG KRIMINALITET

Del artiklen her:

Familiesammenføringer, flygtninge og migranter har ført til et mindre trygt Danmark.

Danmarks Statistik har netop udgivet rapporten Indvandrere i Danmark 2017. Den årlige rapport er som sædvanligt gyserlæsning, når det gælder integration og kriminalitet.

Af rapporten fremgår det bl.a., at chokerende 42 procent af unge mænd på 28 år med ikke-vestlig baggrund har en eller flere domme for overtrædelse af straffeloven (s. 113).

Læs også: DANSK POLITI: FÆTTER-KUSINEÆGTESKABER ÅRSAG TIL KRIMINALITET

Det viser sig også, at 2. generationsindvandrere, altså personer født og opvokset i Danmark, men typisk med muslimsk baggrund, er langt mere kriminelle end 1. generation. Integrationen går altså den helt forkerte vej. I 2016 var kriminaliteten blandt mandlige indvandrere med ikke-vestlig baggrund således 35 procent højere end landsgennemsnittet. Blandt de mandlige efterkommere var den hele 145 procent højere (s. 9). Palæstinensere, somaliere, irakere, pakistanere, marokkanere og syrere er de mest kriminelle grupper af udlændinge.

Læs også: FAKE NEWS: POLITI VILLE BESTIKKE AVIS FOR IKKE AT RAPPORTERE OM ASYLANSØGERES KRIMINALITET

Kriminaliteten er steget voldsomt under Lars Løkke Rasmussens tid som statsminister. Alene voldtægter er steget med hele 232 procent, siden Venstre vandt valget i 2015. Dertil kommer voldsom stigning i bl.a. vold og skyderier. Regeringen er fortsat imod støttepartiet Dansk Folkepartis ønske om at tilsidesætte den dybt forældede menneskerettighedskonvention, der forhindrer udvisning af flertallet af kriminelle udlændinge.

Læs også: VOLDTÆGTER STEGET MED 232 PROCENT SIDEN VENSTRE OVERTOG MAGTEN

Del artiklen her: