STRAMMER SKRUEN: MIGRANTER SKAL BETALE FOR DERES EGEN DEPORTATION

VictorOrban
Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

Migranter, som søger asyl i Ungarn efter at have passeret et såkaldt sikkert land, vil blive fanget og puttet i tilbageholdelsescentre, indtil de bliver sendt ud af landet.

Opholdet i disse centre, skal de illegale migranter selv betale for.

Sådan lyder det fra den ungarske præsident, Victor Orban.

Læs også: SÆTTER FÆNGSELSFANGER TIL AT BYGGEHEGN IMOD MIGRANTER

Ligeglad med FN og EU

Orban har næsten frie hænder til at sætte så hårdt ind mod indvandring af enhver art, som han ønsker, grundet støtten fra det populære nationalkonservative parti Fidesz.

FNs Flygtningeargentur har ikke været sen til at kritiserer Orban. Argenturet peger på, at ungarerne derved vil bryde med både FNs Flygtningekonvention og EU-love.

Dette er Orban ligeglad med. Han den konservative præsident er af den gammeldags slags, som vægter sit eget folks sikkerhed og kultur højere end bureaukraterne i FN og EU.

Læs også: ANSÆTTER TUSINDER AF BEVÆBNEDE GRÆNSEJÆGERE

Del artiklen her:

6 Comments

 1. Den mand er jo intet mindre end genial. Han gør det vi andre bare kan drømme om. Ham og Præsident Trump kan blive vores redning, hvis ikke junkeren med EU hæren får os udslettet inden.

  • Knud Madsen, enig men det vil folketinget ikke, for de har alt for mange fordele i at kunne rejse rundt til EU landene og EU parlamentet, for ikke at sige at rejse til USA m.v.
   Politikerne er ikke interesseret i at bruge Skype, eller de samme EDB systemer, som de tvinger borgerne til at bruge.
   Det er for dem da meget meget hyggeligere at rejse gratis, få diæt penge, gratis oplevelser osv osv.
   Nej EU bliver ikke nedlagt. Og EU politikerne vil ikke indføre samme metode som Ungarn.
   EU OG TOP POLITIKERNE VIL HAVE GLOBALISERING, DE MANGLER BARE AT FORTÆLLE HVAD DETTE VIL BETYDE FOR BORGERNE, UDOVER EKSPORT/IMPORT????

 2. Gid dog at det må blive sådan her hos os!!. Viktor Orban er et MANDFOLK, de er sjældne nu om dage. BRAVO, Orban.

 3. Gid vi havde en statsminister af samme format, i stedet for den politiske undermåler vi her i landet er belemret med.
  En “statsminister” der lader sig skræmme ned i sit musehul, hver gang papirskubberne i Bryssel løfter røsten. Nu har han også ladet sig skræmme af den højtråbende despot i Ankara, med sin sædvanlige valne holdning.
  Han har nok konsulteret Merkel, som heller ikke tog stilling, men lod sorteper gå videre til en borgmester, som så kunne tage skraldet.
  Han burde have indkaldt den tyrkiske ambassadør til en “kammeratlig” samtale, hvor han gjorde det klart, at tilsviningen af vore nabolande er helt uhørt, og en undskyldning var på sin plads.
  Hvis ikke, er alle politikere fra Tyrkiet bandlyst her i landet.
  Det er på tide denne tyrkiske klaphat får stolen sat for døren. En småt begavet fører, hvis eneste litterære kendskab er koranen og Hitlers udgydelser.
  Gnomen Lykkes dage som statsminister og politiker er forhåbentlig talte.

 4. Det er sådan det skal være. Det kunne regeringen lære meget af. Men de vattede tomhjerner vil ikke beskytte danskerne. De vil bare trampe og trampe på os. Klaphatte. Godt gået Ungarn.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.