ANSÆTTER TUSINDER AF BEVÆBNEDE GRÆNSEJÆGERE

VictorOrban
Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

Vesteuropas flygtningepolitik er en åben invitation til fattige og desperate mennesker fra den Tredje Verden. Over 1.5 millioner har allerede taget imod invitationen i løbet af de sidste to år, og via skruppelløse menneskesmuglere er yderligere millioner på vej hertil. Ordet folkevandring ligger lige for.

Det har sat Europas ydre grænser under stort pres, og Ungarn tager nu et ansvar, som også danskerne kommer til at nyde godt af.

Jobannoncer med smarte helikoptere og speedbåde skal få tusinder af ungarere til at melde sig som “grænsejægere“.

Grænsevagternes job bliver bl.a. at fange og udvise illegale, og de vil få samme type træning som politifolk.

Modsat det danske Hjemmeværn, som ikke engang må bære peberspray, når de kontrollerer grænsen for ofte voldelige og radikale migranter, skal de ungarske grænsejægere bevæbnes med skydevåben.

Undervisning i islam

Den islam-kritiske præsident Victor Orban ønsker også, at grænsejægerne undervises i Islams natur.

Grænsejægerne skal vide, hvad det er for en fare, de ansættes til at håndtere.

Orban udtaler, at “Sandheden er, at illegalle migranter og ubegrænset indvandring truer både vores sikkerhed, vores økonomi og vores kultur.”

I januar blev 80 migranter fanget, da de forsøgte at snige sig ind i Ungarn. Politiet fulgte dem til grænsen, hvor de blev sendt tilbage til Serbien, hvor de var kommet fra.

Del artiklen her:

10 Comments

 1. Vores politiker burde gøre som Orban, men desværre er de slatne og handlingslammede, hvor de ukritisk følger Merkel

 2. Havde vi dog blot en Orbán her som regeringsleder; en mand der står inde for folket, hvad man jo ikke kan hævde om vores vattede ULØKKE !

 3. En rigtig god beslutning de der har taget. Gid vores Danske POLITIKKERE ville gøre det samme. Men desværre de er for blødsødne over for de fremmede

 4. I gamle dage fik man aktiveret folk i jagt på rotter, ved at betale dem et beløb for hver rottehale, de kunne diske op med.

 5. I stedet for folkevandring foreslår jeg at kalde det invasion. Det er ulovlig grænseoverskridning, og dermed invasion, når fx 500 fattigdomsmigranter forcerer et 6 meter højt pigtrådshegn til Spanien. Ikke fordi jeg ønsker det, men på et tidspunkt bliver man nød til at anvende våben. Og det gør man ikke mod en folkevandring men mod en invasion.

 6. Invationer kræver hårdere grænser og som regel noget militær, men ikke i resten af europa ! der står dem på “WELCOME REFUGEEEEEEES ” hvor dumme er folk lige..

 7. Vi er den situation, at vi ikke behøver, at uddanne nye folk til dette formål, vi har specialister,
  Nemlig Jægerkorpset, jeg er sikker på, at de gerne vil være med til, at vogte vore grænser.

 8. When some one searches for his vital thing, thus he/she wishes to be available that in detail, thus
  that thing is maintained over here.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.