SVERIGES SAMMENBRUD: “VI HAR REELT FORLADT EN RÆKKE STRAFFELOVE”

Del artiklen her:

På retsområdet er Sverige nu et tredjeverdensland.

Tæsker man nogen, er der 81,4 procent chance for, at man aldrig bliver fanget. Voldtager man nogen på en festival, er der mere end 99 procent chance for, at det ikke får konsekvenser.

Udviklingen i Sverige er sørgelig, forudsigelig – og det går hurtigt nu.

Det er så voldsomt, at selv statsstøttede svenske medier er begyndt at beskrive udviklingen – 20 år for sent.

Leder i Sydsvenska Industri- och handelskammaren og to advokater har fået følgende på tryk i selveste Svenska Dagbladet:

“Opklaringsprocenten på en række forbrydelser er nu så lav, at vi reelt har forladt en række love. Vi opklarer nu er kun 14 procent af alle anmeldte forbrydelser. Kun 3,5 procent af alle indbrud opklares, kun 12,6 procent af alle anmeldte voldelige opklares.

Når folk føler, at politiet ikke opretholder demokratisk besluttede love, er retsstatens afvikling ved at krydse en farlig grænsen. Risikoen er, at stadigt mere bange og frustrerede borgere tager loven i egen hånd.”

Del artiklen her:

5 Comments

 1. Anarkiet har reelt indfundet sig i Sverige.
  Retssamfundet er brudt sammen og jungleloven har taget over. Politi og domstole kan ikke længere følge trop, men har kastet håndklædet i ringen. Intet under at politifolk i stort tal forlader tjenesten, når de bliver svigtet af de siddende politikere. De må føle sig udsat for for bagholds angreb, når en enkelt politimand med mod, siger det usigelige og kaster sandheden i øjnene på “Verdens første feministiske regering”
  Så gælder det sig om hurtigst muligt at få budbringeren bragt til tavshed, men den gik så ikke i denne ombæring, sandheden har altid været ilde hørt.
  Vi kan som måbende tilskuere være vidne til at Sverige ” mønsterlandet” synker længere og længere ned i det selvskabte morads.
  Uden skadefro, men med undren og sørgmodighed over at det er komet så langt på en enkelt generation.
  Sverige, Tyskland, Frankrig, Holland, Belgien og England burde være lærestykker i hvordan man ikke bærer sig ad, men vore politikere er totalt tonedøve, og har hovedet godt begravet et sted hvor solen aldrig skinner.
  Vi har et forsvar der er alvorligt decimeret og en tidligere remisens. Det der er tilbage, er udstationeret i Mellemøsten eller Baltikum, mens vi bliver invaderet fra Mellemøsten. En parodi på “ansvarlige” politikere!
  Vi har intet artilleri, ingen kampvogne, ingen pansrede mandskabsvogne, utilstrækkelig med ammunition, og alt for få fodsoldater.
  Nu har vore hovedløse politikere i deres uendelige visdom investeret i kampfly som ingen rigtigt ved om dur til noget, men gud hjælpe mig skal vedligeholdes af samme firma som leverede IC 2 og IC 4 tog. Man må tage sig til hovedet!
  Næ, den store bussemand Putin kommer og tager os, så vi må være beredt.
  Samtidigt lukker man øjnene for den indre trussel vi har importeret.
  Alle ghettoer som vore stupide politikere har etableret, udgør en stadig og latent trussel mod vores sikkerhed, og så skal nye kampfly nok hjælpe.
  Dumheden hos vore politikere er uendelig og de er ingen huller i uvidenheden.
  Nu får jeg kvalme!

  • De er ikke dumme, det længe siden jeg troede på den, de ved udemærket godt hvad de laver..
   De er alle landsforrædere, så den ikke længere!

    • Politikerne styres af medierne. Ingen, eller næsten ingen, politiker kan drive valgkamp uden støtte fra store pengemænd af type Soros. OK, Trump er så stenrig at han kunne finansiere sin egen valgkamp. Men ingen politiker i Europa disponerer over sådanne resourcer. Resultat; i Europa styrer pengemændene og de vil helst have flere kunder i butikken. Dvs indvandrere. For selv om kunderne ikke kan bidrage med noget selv, så får de kontanthjælp mm. og lægger en del af disse penge i butikker, boliger, biler, flyrejser til hjemlandet osv. Det er skattepenge, men de store pengemænd kan ofte se stort på skatteprocenter. De har sit på det tørre.
     Da medierne altid behøver pengetilskud, så får de det fra den økonomiske elite. Derfor siger de naturligvis det, som eliten vil høre.

   • Håber politikerne i Folketinget og alle byrådene samt ligesindede hvorend de befinder sig, en dag kommer til at betale den højeste pris for deres landsforræderske handlinger.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.