#METOO-HYKLERIET: INGEN SOLIDARITET MED MUSLIMSKE KVINDER

(Foto: Vestlige #Metoo-aktivister mangler solidaritet med verdens største #Metoo-bølge: islam)
Del artiklen her:

Hvor er de rige og berømtes solidaritet med muslimske mænds ofre? Hvor er pressens harme?

Kommentar af Nicolai Sennels

Der er #Metoo her, der og alle vegne. Til de rige og berømtes prisuddelinger. I politikernes Facebook-opdateringer. Overalt i medierner. Kun ét sted er der ingen #Metoo.

Intet sted eksisterer der mere #Metoo-kultur end i muslimske kredse. Det har stået på siden år 600, hvor Muhammed fik en åbenbaring, der tillader flerkoneri og sexslaveri: “Profet! Vi gør dine hustruer tilladte for dig, dem, som du har givet deres løn, de slavinder, som Gud har givet dig som bytte.” (Koranen 33:50). Tvangsægteskaber – der reelt er livslang voldtægt – er helt almindeligt under islam, hvor kvinder lever uden grundlæggende menneskerettigheder såsom retten til orgasme og selv at vælge deres sexpartner(e), påklædning, religion osv. Alene i Sverige har 150.000 kvinder fået skåret deres klitoris af – på verdensplan gælder det hundreder af millioner af kvinder. Hvor er #Metoo-kvindernes solidaritet med deres muslimske søstre?

I Danmark er antallet af voldtægter tredoblet siden næsten samtlige partier i Folketinget – med VLAK-regeringen i spidsen – åbnede portene for titusinder af migranter og familiesammenførelser i 2015. Tusinder af kvinder – for ikke at tale om deres skyld- og sorgramte pårørende – er blevet mærket på livet. Men ingen #Metoo-protester mod den misogyne stormflod.

I Sverige er halvdelen af landets unge kvinder bange for at gå udenfor deres dør. 48 procent af tyske kvinder fortæller, at de af frygt undgår bestemte områder i deres eget nabolag (44 procent af de tyske kvinder mener, at deres personlige tryghed trues af indvandring fra “islamisk prægede lande”). Lignende tendenser ses i resten af Vesteuropa. I Bruxelles, EU’s “hovedstad”, har 25 procent af befolkningen muslimsk baggrund. Ni ud af 10 af EU-byens kvinder er blevet seksuelt angrebet i det offentlige rum.

Alle seksuelle overgreb er forfærdelige, men nogle er værre end andre. At få skåret sin klitoris af, f.eks. Eller når afghanske tilstande, hvor kvinder ikke længere kan forlade hjemmet sikkert, slår rod i vestlige lande. Hvor er #Metoo-solidariteten med de muslimske mænds ofre? Hvor er mediernes harme?

Video: Leder i Oslos politi fortæller om den fortiede #Metoo-bølge i byen og hvem der står bag…:

Læs også:

VENSTREFLØJENS AFGRUNDSDYBE HYKLERI

STATISTIK: 1 UD AF 8 SVENSKE KVINDER VIL BLIVE VOLDTAGET

EFTER GRUPPEVOLDTÆGT SATTE DE ILD TIL HENDES SKØD

Del artiklen her: