150.000 KVINDER I SVERIGE HAR FÅET KLITORIS SKÅRET AF

Del artiklen her:

Myndighederne i Sverige har i årevis set igennem fingrene med blodig lemlæstelse af små piger.

Kontrol med kvinders seksualitet er helt central i islam og muslimsk kultur. Det viser bl.a. danske studier i social kontrol i indvandrermiljøer. Desværre for mange mere frisindede muslimske forældre er der ingen vej udenom. Hvis ikke de formår at tøjle kvindelige familiemedlemmers seksualitet, vil de i mange tilfælde være tvunget til slå eller dræbe deres egne døtre eller koner. For hvis ikke de selv gør det, vil de ikke kun have mistet deres families “ære”, de risikerer også, at andre mere korantro trosfælder udfører straffen – med eller imod familiens vilje.

Islamisk kultur indebærer således, at familier for at sikre deres egne børns sikkerhed er nødt til at fratage dem helt basale menneskerettigheder såsom retten til fri seksualitet, påklædning, religion og livsstil.

NewSpeek har tidligere beskrevet, hvordan der i de små islamiske stater, der nu eksisterer ganske tæt på Danmark, hersker sharia-politi.

“Selvudnævnt shariapoliti truer og chikanerer kvinder i svenske ghettoer til at følge islamisk lov. Trusler og chikanerier kan være konsekvensen, hvis man ikke er gift, hvis benene ikke er tildækkede eller hvis man drikker et glas vi på sin altan. …naboer, ukendte mænd og kvinder, selv børn og unge, truer dem til at følge sharia. Hvis ikke kvinderne lader sig kue, optrappes chikanen. En kvinde fortæller hvordan en flok mænd klatrede ind i hendes lejlighed via nedløbsrøret og konfronterede hende, fordi hun havde sagt fra overfor deres trusler.”

En ny rapport giver yderligere indsigt i konsekvenserne ved den meget voldsomme islamisering, Sverige gennemgår i disse år.

Mindst 150.000 kvinder i Sverige, hvis nuværende regering betegner sig selv som “feministisk”, har fået skåret klitoris af.

“150 000 kvinder menes at have været udsat for denne form for mishandling. … Taller er formentligt højere, fordi omskæring er tabu. Desuden udføres omskæringen ofte i så ung en alder, at pigerne ikke engang kan huske, hvad der er sket.”

“Kvindelig omskæring betyder, at dele af kønsorganerne skæres af og resten sys sammen. Det sker for at styre kvinders seksualitet. Omskæring sker uden bedøvelse og normalt i en meget ung alder, ofte før pigerne er fyldt fem. I lande som Somalia bruges såkaldt faraoniske omskæring, hvor man fjerner så meget som muligt af klitoris og de indre og ydre skamlæber. Resten sys sammen således, at kun en lille åbning tillader menstruationsblod og urin at komme ud. Efterfølgende har pigerne ofte svære smerter i underlivet og i maven, især i perioder, hvor det er svært for urin og menstruationsblod at komme ud. Smerterne betyder, at mange af kvinderne har svært ved at være fysisk aktive.”

De mange omskårne piger er et tegn på, at svenske myndigheder ikke gør nok for at stoppe det brutale fænomen. Tusindvis af jordmødre, sundhedsplejersker, sygeplejersker, læger, gynækologer osv. har uden tvivl set problemerne, men alligevel vokser antallet af omskårne kvinder. 24Nyheter beskriver således, hvordan man i 2015 formodede, at der “kun” var 38.000 omskårne kvinder. I 2017 er tallet altså mindst 150.000.

Video: Kampagne-video imod FGM (Female Genital Mutilation) viser med tegninger, hvad kvindelig omskæring indebærer:

Del artiklen her: