TYSKLANDS REGERING SAMMENLIGNER LØKKES REGERING MED NAZISTER

Del artiklen her:

Den tidligere præsident for Europa-Parlamentet Martin Schultz sammenligner den danske regering med nazister.

Lederen af Tysklands socialdemokratiske parti, SPD, der er en del af Tysklands regering, sammenlignede for nyligt den danske regering med nazister. Udover at være leder af SPD er Martin Schultz tidligere formand for Europa-Parlamentet. Det meget kritiske syn på Danmarks regering kommer altså fra den absolutte top i tysk og europæisk politik.

Sammenligningen skete under en pressekonference, hvor den europæiske toppolitiker pludselig blev afbrudt af råb fra en fremmed person, der tilsyneladende er kritisk over for den tyske regerings udlændingepolitik:

“Du tillader udskiftningen af det tyske folk. Skam over dig,” råbte manden blandt andet.

Martin Schultz reagerede overfor journalisterne ved at advare imod den højredrejning, man ifølge Schultz ser rundt om i Europa: “I Polen, Østrig, Danmark og Tjekkiet vinder folk som dem, der lige råbte, folkeafstemningerne.” Efter at have sammenlignet den danske regering med den vrede råbende mand, fortsætter Martin Schultz: “Jeg håber, at Tysklands socialdemokrati kan bidrage til, at nazister som disse ikke har lov at være i dette land (Tyskland, red.)

Kritikere af tysklands regering skal tilsyneladende efter den ledende tyske regeringspolitikers mening smides ud af Tyskland, og folk med samme meninger – herunder åbenbart Danmarks demokratisk valgte regering – er nazister. Det lyder ikke særligt demokratisk og ikke som nogen særlig behagelig nabo for Danmark.

Mon ikke mange danskere vælgere føler ubehag ved den måde, den danske VLAK-regering ligger under for den Tysklands fanatiske CDU-SPD-regerings pres, når det gælder udlændinge og konventioner. Merkel-Schultz-regeringen synes langt uden for pædagogisk rækkevidde og uden realitetssans.

Danmark vil uden tvivl kunne finde mere venligsindede og konstruktive samarbejdspartnere blandt de østeuropæiske Visegrad-lande.

Se videoen af den groteske sammenligning her:

Læs også:

SENNELS: EU I SPLITTELSE OG DANMARK VÆLGER RIGTIGT

PRÆSIDENT SAMMENLIGNER EU MED SOVJET OG MUSLIMSK MIGRATION MED TROJANSK HEST

DÅRLIGT NYT FOR EU: ISRAEL OG USA STØTTER ØSTEUROPÆISKE UDBRYDERLANDE

Del artiklen her: