SALVINI: VI SKAL LAVE VORES EGNE BØRN ISTEDET FOR AT IMPORTERE AFRIKANERE

(Foto: Italiens indenrigsminister Matteo Salvini)
Del artiklen her:

Italiens indenrigsminister kritiseres igen for sin logik og fornuft.

Europæere gyser i disse år ved det faktum, at vi får alt for få børn. Der mangler ikke arbejdskraft, den slags tager robotter og computere sig af, ikke mindst når selvkørende køretøjer om få år erstatter de millioner af mennesker, der i dag lever af at køre taxa, varevogn eller lastbil. Men bankerne kommer til at mangle lånere og firmaerne kommer til at mangle kunder. Derfor foregår der i disse år et enormt lobbyarbejde for at få både lovgivere og vælgere til at se positivt på indvandring. Dette resulterer i bl.a. stadigt flere reklamer med modeller med ikke-vestligt udseende og Hollywoodfilm, hvor skuespillere fra hele verden skal give os indtryk af, at helte stadig oftere ikke er hvide mænd. De nye særdeles multietniske Starwars-film er vel det mest tydelige eksempel.

Italiens nye indenrigsminister Matteo Salvini har med sin sunde fornuft allerede fra sin indsættelse tidligere på året sat rystelser igennem den europæiske elite. De politikere, som i årtier har beklaget sig over, at vi får for få børn, har nu kun hovedrysten til overs for det logiske argument om, at – ja, så må vi jo få nogle flere børn. At lave børn er vel også, trods bleskift og vågne nætter, sjovere end at fylde sit land med muslimer.

Ved en nylig konference i Wien i Østrig om indvandring udtrykte Salvini uenighed med de stærke kræfter, som siger, at vi har brug for indvandring fordi den europæiske befolkning bliver ældre.

“Jeg har et helt andet synspunkt,” sagde den konservative Salvini ved mødet. “Jeg tror på, at jeg er valgt for at hjælpe vores unge mennesker til igen at få det antal børn, som folk fik for få år siden. Jeg er ikke valgt for at sende afrikanske unge til Europa.”

Italienske Matteo Salvinis kommentar blev afbrudt af hans sidemand ved mødet, Luxemborgs udenrigsminister Jean Asselborn med et nedsættende “bla-bla-bla”. Jean Asselborn har i mange år støttet EUs magtapperat og er kendt for sin holdning om, at modstand imod ikke-vestlig indvandring vil “ødelægge Europa.

Den kvikke Salvini replicerede til den aldrende Asselborn, at “I Italien vil vi hellere lave børn end at hente afrikanere som erstatning for de børn, vi ikke får.” Salvinis bemærkning om, at Luxemborg blot er et skattely uden ret til at belære Italien, afsluttede de tos lille fejde ved mødet. Det skriver Breibart.

Bortset fra Dansk Folkeparti har ingen partier i Folketinget villet sætte nogen grænse for, hvor mange ikke-vestlige indvandrere, der kan komme til Danmark.

Læs også:

FRANSK BORGMESTER OM LØKKES GHETTO-PLAN: “PROBLEMET ER ISLAM!”

SALVINI TIL MACRON: TI STILLE, DIN HYKLER

TAGER PENGE FRA ASYLANSØGERE OG GIVER DEM TIL POLITIET

SHARIALOV OG INDAVL: DERFOR ER INTEGRATION AF MUSLIMER ALDRIG LYKKEDES

POLITIKER: SHARIA HOLDT MIG FANGET I ET VOLDELIGT ÆGTESKAB

MIGRATION: EU LAVER LUFTBRO FRA MELLEMØSTEN TIL EUROPA

Del artiklen her: