FRANSK BORGMESTER OM LØKKES GHETTO-PLAN: “PROBLEMET ER ISLAM!”

(Foto: Den franske borgmester Robert Menard)
Del artiklen her:

Fransk borgmester ser ikke bygninger og postnumre som problemet.

Med statsminister Lars Løkke Rasmussen har regeringen og en række øvrige partier i Folketinget vedtaget en ghetto-plan, hvis formål er at afskaffe parallelsamfund inden år 2030. Planen koster de danske skatteydere knap 10 mia. kr., hvoraf langt størstedelen skal gå til nye og mere lækre boliger til de mange udlændinge og deres ofte kriminelle børn og børnebørn.

Regeringen tilslutter sig således den teori, at dårlig integration ikke skyldes indvandrernes kultur og religion, men de huse og nabolag de bor i. Den ekstremt dyre metode med at give bedre boliger til dårligt integrerede er forsøgt mange gange før i både Danmark og udlandet – indtil videre uden held.

En fransk borgmester kritiserede fornyligt denne teori og påpege, at problemet i virkeligheden er islam. Robert Menard er borgmester i byen Béziers og fortæller, at den franske regeringen har brugt 130 millioner euro på at forbedre boliger og boligområdet i byens ghetto, “men der har aldrig været så meget ghetto og så meget apartheid som nu!,” fortæller han på fransk tv. Ifølge Robert Menard er det hverken boliger eller arbejdsløshed, der er årsagen til den mislykkede integration. “Problemet er islam,” mener han.

Det mener flertallet i det danske folketing dog åbenbart ikke. Derfor får moskeer, islamiske skoler og udenlanske organistationer fortsat lov til at formere sig her i landet. Istedet tror man altså, at udskiftning de mursten og postnumre som indvandrerne bor i, vil løse problemet.

Video: Den franske borgmester Robert Menard debatterer på fransk TV, hvor han påstår at årsagen til  integrationsproblemerne skyldes indvandrernes religion:

Del artiklen her: