SALVINI TIL MACRON: TI STILLE, DIN HYKLER

(Foto: Frankrigs præsident Emanuel Macron t.v. og Italiens indenrigsminister Matteo Salvini t.h.)
Del artiklen her:

Italiens regering er godt træt af Frankrigs præsident Macron.

Frankrigs præsident Emanuel Macron har i hårde vendinger kritiseret Italien for at nægte at tage imod illegale indvandrere, som kommer over Middelhavet. Macron afviser dog samtidigt migranterne, når de forsøger at krydse fra Italien til Frankrig. Den nye konservative italienske regering er godt træt af Macrons dobbeltmoral.

“Vi tager ikke imod råd fra en hykler,” siger Italiens indenrigsminister Matteo Salvini.

“Fra starten af 2017 til i dag, har Frankrig og den ‘gode Macron’ afvist flere end 48.000 migranter på deres grænse til Italien. Blandt migranterne var mange kvinder og børn. Er dette det ‘gæstfrie og støttende’ Europa, Macron og de ‘gode mennesker’ taler om?,” spørger Salvini retorisk.

“Istedet for at give gode råd, så inviterer jeg den hykleriske franske præsident til at genåbne sine grænser og byde de tusinder af migranter velkomne, som han har lovet at Frankrig vil tage,” fortsætter den verbalt hårdslående italiener.

Salvini afslutter sin skideballe til Macron med følgende salut: “Italien er ikke længere Europas flygtningelejr. Vi er ikke længere en sikker havn for menneskesmuglere!”

Video: En video viser, hvordan Red Barnet Internationals skib Vos Hestia under tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidts ledelse i rutefart fragtede illegale indvandrere fra Libyen på Afrikas nordkyst til Italien. Dette får ikke lov at fortsætte under Salvini:

Læs også:

TAGER PENGE FRA ASYLANSØGERE OG GIVER DEM TIL POLITIET

 

Del artiklen her: