POLITIKER: SHARIA HOLDT MIG FANGET I ET VOLDELIGT ÆGTESKAB

Del artiklen her:

Egyptisk-australsk socialdemokrat fortæller om, hvordan islamisk lov forhindrede hende i at forlade et voldeligt ægteskab. Danmark har endnu ikke forbudt sharia.

Australiens første kvindelige muslimske parlamentsmedlem har afsløret, hvordan hendes eks-mand brugte islam til at forhindre hende i at blive skilt.

Anne Aly er medlem af Socialdemokraterne (Labor) og fortæller, hvordan hendes mand var voldelig imod hende og nægtede hende skilsmisse. Dette skete med henvisning til islamisk lov, sharia, der begrænser kvinders menneskerettigheder på en lang række områder, herunder påklædning, religion, livsstil og valg af partner – herunder skilsmisse.

“Jeg forblev gift med en voldelig mand langt længere tid, end jeg burde have været,” fortæller Anne Aly ifølge Daily Mail. “Da jeg endelig fandt mod til at tale om skilsmisse, brugte han religion som grund til nægte mig at forlade ham. Han sagde, at jeg i så tilfælde havde brug for en sharia-skilsmisse.”

Ifølge Anne Aly tog det hende derfor hele fem år at få godkendt en civil skilsmisse.

“Vi skal blive bedre til at lytte til de oplevelser fra de kvinder, der er tvunget til at forblive gift med voldelige mænd, fordi de ikke har adgang til skilsmisse,” mener Anne Aly.

TV 2s dokumentarserie Moskeerne bag sløret har vist, hvordan det reelt er, sharia-domstole forhindrer kvinder i Danmark i at forlade voldelige ægteskaber. Sharia er fortsat tilladt i Danmark.

Læs også:

#120DB: FEMINISTER ANGRIBER BERLIN FILMFESTIVAL FOR #METOO-HYKLERI

#METOO-HYKLERIET: INGEN SOLIDARITET MED MUSLIMSKE KVINDER

VENSTREFLØJENS AFGRUNDSDYBE HYKLERI

EKSTREMT POSITIVT SYN PÅ VOLD MOD KVINDER BLANDT MIGRANT-KULTURER

Del artiklen her: