SÅ VOLDSOMT ER KRIMINALITETEN STEGET UNDER LARS LØKKE RASMUSSEN

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

Siden Lars Løkke Rasmussen kom til magten i april 2015 og straks brød sit valgløfte om “straksopbremsning” af tilstrømningen migranter, er kriminaliteten steget voldsomt.

Det viser friske tal fra Danmarks Statistik, som afslører, at anmeldelser på flere områder er steget historisk voldsomt.

Det gælder særligt den personfarlige kriminalitet, hvor især en eksplosiv stigning i voldtægter bør vække bekymring.

Læs også: DANMARKS FLYGTNINGEPOLITIK SENDER PENGE TIL ISLAMISK STAT

Eksplosion i voldtægter og brandstiftelse

Seksualforbrydelser er steget med 86 procent. Alene voldtægter er steget med 158 procent, altså langt over en fordobling.

Anmeldte brandstiftelser er steget med 66 procent.

(Antallet af anmeldte voldtægter er mere end fordoblet siden Lars Løkke Rasmussen blev statsminister i april 2015)

Vold og våben

Det samlede antal anmeldte voldsforbrydelser er steget med 32 procent. Alene voldforbrydelser imod offentlig myndighed, herunder politifolk, socialrådgivere osv., er steget med 62 procent.

Anmeldte brud på våbenloven er steget med 40 procent, hvilket vidner om, at våben er stadigt lettere tilgængelige for kriminelle.

Danmark er, under Lars Løkke Rasmussen, blevet langt mindre trygt.

Læs også: DANSK BETJENT: DANMARK LIGE SÅ SLEMT SOM SVERIGE

Politikernes svigt

En meget stor andel af forbrydelserne begås af udlændinge, flygtninge og personer med indvandrerbaggrund.

Alligevel vægter danske politikere fortsat EUs åbne grænser og FNs dybt forældede flygtningekonvention højere end danskernes sikkerhed.

Imens holder medierne vælgerne hen i uvidenhed ved at skjule gerningsmændenes etnicitet og de kriminelle aspekter af deres religion, og nedtone konsekvenserne af ikke-vestlig indvandring.

Politisk korrekt forældre står med et gigantisk forklaringsproblem overfor deres børn og børnebørn, som skal leve med de økonomiske og menneskelige konsekvenser af en komplet hovedløs udlændingepolitik og en alt for eftergivende retspolitik.

Danmark er, under Lars Løkke Rasmussen, blevet langt mindre trygt. Og det er en ringe trøst, at det med al sandsynlighed havde været meget værre under en socialdemokratiske regering.

Del artiklen her:

6 Comments

 1. Hvis Tulle havde nosser nok, til at bruge styrken i DFs nuværende mandater, gav han Løkken valget: “Straksopbremsning eller Skrigeskinken!”

  Hvis han ikke gør det, kommer Nye Borgerlige på tinge med 4 – 6% af stemmerne ved næste valg..

  • Mon ikke det bliver væsentligt højere for Nye Borgerlige? Alternativet er jo mere af det samme.
   Et stærkt Nye Borgerlige er eneste mulighed for at trække de andre blå partier i en anden og mere hensigtsmæssigt retning.
   Problemet er jo dybest set at flertallet i de forskellige partier udgøres af skabsradikale/potentielle radikale. Eller som tilfældet er hos DF – en slap/eftergivende holdning over for VLAC-regeringen.
   Man bør huske, at S og V stemte i 80% af gangene ens på de fremsatte lovforslag v/sidste folketingssamling.
   Med den store pensel er den eneste reelle forskel blot retorikken og underholdningsværdien.
   Så valget skulle blive let for den enkelte vælger, når krydset skal sættes!

  • Det vil jeg da håbe at de gør,og ikke med 6 til 8 % men 10 til 12 % så vi kan få rydet ud i de gamle uduelige pamper der sidder på borgen og stjæler fra befolkningen og rager til sig,fy faen

 2. Det er vigtigt de her tal kommer frem. Tak til Nicolai Sennels. DF bliver ramt næste gang, Venstre bliver decimeret og Nye Borgerlige kommer ind. Næste gang igen bliver det Dansk Samling. Dansk realpolitik kommer til at se meget anderledes ud om 5-10 år fra nu af..

 3. I med jeres ny borgerlige det er enhedslisten og andre venstrefløjs partier der skal styrkes.RØD FRONT

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.