REGERINGEN VIL BEKÆMPE PARALLELSAMFUND MEN STØTTER SHARIA I SKOLER OG BØRNEHAVER

Lars Løkke Rasmussen
(Foto: Lars Løkke Rasmussen (V))
Del artiklen her:

I sin nytårstale blæste Lars Løkke Rasmussen (V) til kamp mod de religiøse parallelsamfund. Samtidig støtter hans regering radikal islam i børnehøjde.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) blæste i sin nytårstale til kamp imod de mursten og postnumre, hvor de lovløse, religiøse parallelsamfund bor. Murstenene skal rives ned og beboerne flyttes til andre områder, hvormed problemerne ifølge VLAK-regeringens vise vurdering vil svinde ind. Almindelige danskere rundt om i resten af landet vil samtidig få muligheden for at blive beriget med nye spændende naboer, når Løkkes tvangsforflyttelser sættes i værk.

Men giver det mening at ville bekæmpe radikal islam, når man samtidig tillader brutale sharia-regimer som Iran, Qatar, Saudiarabien og Tyrkiet at rejse deres radikale moskeer og minareter over alt? De seneste 10 år er antallet af moskeer i Danmark steget fra 115 til 170, hvoraf mange kontrolleres af radikale udenlandske regeringer og organisationer.

Giver det mening at ville befri muslimske børn og unge fra et tvangspræget liv under sharia, hvis man samtidig støtter islamisk lov i børnehøjde? Jeg tænker på regeringens støtte til halal, islamistiske slør, ramadan, eid-fester og andre i shariaen foreskrevne love i skoler og daginstitutioner. Ved at staten tillader dette, sender man et signal til næste generation om, at islamiske regler har samfundets blå stempel.

Hvis statsministeren i sin nytårstale har ret i, at Danmark har taget flere indvandrere ind, end vi kan integrere, hvorfor fortsætter hans regering så med at føre en politik, der i praksis betyder uendelig islamisk indvandring?

Hvis man virkelig ønsker at bekæmpe islamismens udbredelse i Danmark, er man nødt til at gøre landet utiltrækkende for islamister. Forbud mod halal, fætter-kusineægteskaber og udbredelsen af konkurrerende lovsystemer (sharia) vil få islamister til at søge nye jagtmarker. Eller konfrontation – og så tager vi den derfra.

Læs også:

FORSKNING: 170 MOSKEER OG 300.000 MUSLIMER I DANMARK

VENSTRE-KOFYFÆ: DÅRLIG INTEGRATION ER DANSKERNES SKYLD

KANNIBALISME, DØDSVOLDTÆGTER OG FOLKEMORD: HER ER TERRORISTERNE, SOM LARS LØKKE VIL HAVE TIL DANMARK

 

Del artiklen her: