TERROR ELLER DRENGESTREGER? 20 OVERLAGTE ANGREB PÅ BRANDFOLK NYTÅRSNAT

(Foto: Indvandrere bombaderer politi og almindelige folk på gaden med nytårsfyrværkeri. Problemet kendes også i Danmark, hvor især brandfolk er ofre for de farlige angreb)
Del artiklen her:

Stadigt større dele af Danmark er blevet farligt område for danske myndigheder. Imens hersker imamer og muslimske fædregrupper frit.

Danske brandfolk er gået sammen om at skrive et brev til både forsvarsministeren, justitsministeren og socialministeren. Brandfolkene og deres organisationer ønsker politisk handling, efter at der nytårsnat blev begået hele 20 overlagte angreb på brandfolk. At brandfolkene også stiler deres brev til forsvarsministeren kan ses som et tegn på, at de i deres arbejde oplever krigslignende situationer.

“Det er en alvorlig situation. Både fordi det udsætter vores brandfolk for fare, og fordi det også potentielt udsætter brand- og redningsindsatser, da et område måske forinden vores indsats skal sikres af politiet,” lyder det bl.a. i brevet ifølge Danmarks Radio.

Angrebene på brandfolk – og i øvrigt også politiet – sker typisk i områder domineret af indvandrere fra islamiske lande. I samme områder kan radikale imamer og patruljerende fædregrupper frit herske uden modstand fra de lokale. Et tegn på, at religiøs magt og imamer erstatter demokrati og retssystem rundt i om Danmark er, da al-Qaeda-tilhængere fra foreningen VIOMIS formåede at foranstalte en såkaldt våbenhvile mellem stridende bander i København.

Det er ikke kun sekulære myndigheder, der rammes af religiøse miljøers vrede. Stadigt flere almindelige danskere berøres også af, hvad der bedst kan beskrives som dagligdags terrorisme.

Sammen med det stærkt stigende antal bandeskyderier og terrortruslen har det lagt en dyne af dårlig stemning over landet. Hvem bliver ramt næste gang?

Nye tal fra Rigspolitiet afslører ifølge Jyllands-Posten, at kast med sten fra motorvejsbroer også sker langt hyppigere, end medierne fortæller. Faktisk sker det hver 4. dag.

Den billige, lavteknologiske terror mod danskerne er stærkt udbredt. Og stenkast fra motorvejsbroer er langt fra det eneste våben, som bliver brugt til at udsulte politiets ressourcer og skræmme befolkningen.

Antallet af afbrændte biler er et andet eksempel. Ifølge dokumentationssiden danmark-i-brand.online er antallet af brændte biler steget med 22 procent fra 2016 til 2017. I skrivende stund er der de seneste 30 dage blevet afbrændt ikke færre end 142 biler.

Æggekast mod kondiløbere fra biler i meget høj fart, løsnede barnesæder på cykler og løsnede forhjul på cykler er også at finde blandt den lavteknologiske terrorists metoder.

Den dagligdags terror er nu blevet så almindelig, at medierne kun undtagelsesvis beretter om den. Det skete f.eks., da skuespilleren Søren Østergaard, kendt for sit Zirkus Nemo, oplevede, at en af cirkusvognene havde fået løsnet hjulboltene. Et andet tilfælde er, hvor forhjulet på en bil pludselig faldt af på motorvejen.

Ifølge Rigspolitiet blev der på kun tre uger i juli 2017 anmeldt hele 636 tilfælde af løsnede hjulbolte. Det er over 200 anmeldte tilfælde om ugen eller omkring ét i timen.

Video: Også i Sverige har man problemer med, at indvandrere skyder nytårskrudt efter både tilfældige og politi:

Læs også:

INDVANDRERBANDER ER FORSTADIE TIL ISLAMISKE MILITSER

KORSFÆSTELSER OG HOVEDAFHUGNING: DE EKSTREME ISLAMISTER BAG BANDERNES VÅBENHVILE

“BANDERNE OG DE RADIKALE MILJØER HAR EN TING TIL FÆLLES: ISLAM”

Del artiklen her: