FORSKNING: HØJREORIENTEREDE ER SMUKKERE END VENSTREORIENTEREDE

(Foto: Donald Trumps conservative kone Melania Trump t.v. og hans datter Ivanka t.h.)
Del artiklen her:

Forskningen viser også, at jo grimmere man selv tror man er, jo mere venstreorienteret er man.

Et studie offentliggjort i Journal of Public Economics konkluderer, at højreorienterede politikere er smukkere end venstreorienterede politikere. Studiet viser også, at vælgere typisk tror, at smukke folk er højreorienterede:

“Vores forskning viser, at vælgere ser skønhed som et tegn på højreorienterede politiske holdninger,” skriver forskerne.

Et andet forskningsprojekt fra det berømte Stanford Universitet viser, at jo grimmere man selv tror man er, jo mere venstreorienteret er man. Dette indebærer ifølge forskerne, at “folk med lav bedømmelse af sit eget udseende er mere imod sociale hierakier og giver skylden for ulighed på omgivelserne.”

Et tredje studie viser, at højreorienterede har tendens til mere grundig hygiejne. Jo mere påpasselige folk er med hygiejne, “des mere er de imod indvandring og integration.” Det er konklusionen fra forskning fra Aarhus Universitet. Dette skyldes det såkaldt adfærdsmæssige immunsystem. Det adfærdsmæssige immunsystem supplerer det immunsystem, vi har inde i kroppen, ved at hjernen automatisk får os til at undgå situationer, der indebærer risiko for smitte.

“Det adfærdsmæssige immunsystem er et levn fra menneskets fortid på savannen i Afrika, hvor vi skulle overleve i en barsk natur,” forklarer en af forskerne bag det danske studie, Michael Bang Petersen ifølge Berlingske (der i samme artikel påstår, at frygten for indvandring og sygdomme båret af indvandring er en ubegrundet overreaktion…).

Statens Seruminstitut advarer om, at indvandring har ført til, at farlige sygdomme, som indtil for nyligt var næsten udryddet i Danmark, nu igen blomstrer op. Det drejer sig om bl.a. difteri, tuberkolose og malaria. Det skriver MX.

Læs også:

NEWSPEEK TV: TRUMP UDELUKKER DANMARK FRA JERUSALEM-RECEPTION

NEWSPEEK TV: RØRENDE SCENER VED PRESSEMØDE DA VIETNAM-VETERANER TAKKER TRUMP

FOTOS: GLÆDE, TÅRER OG POLITIHESTE PÅ CHRISTIANSBORG

Del artiklen her: