AFSLØREDE MIGRANT-SNYD: WHISTLEBLOWER IDØMT STOR BØDE

Del artiklen her:

Svensk tandlæge, der afslørede, at “migrantbørn” i virkeligheden er voksne, må til lommerne.

Den svenske tandlæge Bernt Herlitz fik massiv omtale i svenske medier, efter at han stod frem og afslørede sandheden om mange migranters virkelige alder. Tandlægen kunne nemlig på baggrund af migranternes tandsæt fastslå, at mange af dem i virkeligheden er voksne.

De svenske journalister kritiserede Bernt Herlitz’ afsløringer for at være fremmedfjendtlige og hængte ham ud i medierne. I samme omgang blev han fyret fra sit arbejde, noget der let sker i Sverige for dem, der kritiserer magthavernes politik. Udover den massive offentlige fordømmelse fra de i Sverige statsstøttede medier, der arbejder tæt sammen med landets politikere, skal den hårdt prøvede tandlæge nu også til lommerne.

En svensk domstol har således idømt Bernt Herlitz til at betale udgifterne til den svenske stats retssag imod ham: 475.000 svenske kroner. Det fortæller Samnytt. Til sammenligning blev en migrantdreng idømt kun 100 dages samfundstjeneste for at have stukket en person i maven med en kniv. Migrantdrengen var tilfældigvis blandt de børn, som Bernt Herlitz havde afsløret er voksen. En anden migrant blev idømt sølle to måneders fængsel for at have anal-voldtaget en kun 14-årig pige.

Det er helt almindeligt, at migranter lyver sig yngre, når de kommer til Vesten, fordi de som “børn” får bedre muligheder for familiesammenføring. I Danmark lyver hundredvis af migranter sig hvert år til at være under 18 år, viser undersøgelser.

Læs også:

TRUMP ER KLART DEN MEST POPULÆRE VERDENSLEDER

EKSIL-IRANER: “VILDT SKRÆMMENDE” AT EU LUKKER PRÆSTESTYRETS TERRORISTER IND

SOCIALDEMOKRATERNE ER DANMARKSMESTRE I ERDOGAN-MOSKEER

HANDELSKRIG? EU’s TOLDSATSER ER HØJERE END USAs

DE ER OGSÅ I DANMARK: USA VIL SÆTTE BRODERSKAB PÅ TERRORLISTEN

Del artiklen her: