OPGIVER AT BYGGE POLITISTATION I STOCKHOLM-FORSTAD: FOR FARLIGT

Del artiklen her:

Rinkeby har længe været præget af vold og optøjer.

Bydelen er en del af den ring af no go-zoner, som er begyndt at omkredse den svenske hovedstad.

Svenske politikere har som følge af en eksplosion i mord, voldtægter, ildspåsættelser og generelle optøjer fjernet en masse betjente fra andre steder i landet og indsat dem i og omkring Stockholm.

En del af planen var, at der også skulle bygges en politistation i Rinkeby, men det må nu opgives.

Se også: NEWSPEEK VIDEO: SVERIGE KOLLAPSER

Ville kræve 24-timers bevogtning

Årsagen er, at både bygningsarbejdere og politibetjentene selv ville være i for stor fare.

Ingen byggeselskaber har derfor turde byde på opgaven.

En række betjente, som ifølge Sveriges Television, SVT, ønsker at forblive anonyme udtaler, at en politistation i området er utopi, da den i så tilfælde ville skulle bevogtes døgnet rundt.

For et par måneder siden blev en svensk politistation angrebet med håndgranat.

Læs også: SVERIGES SAMMENBRUD: “VI HAR REELT FORLADT EN RÆKKE STRAFFELOVE”

Tabt land

I takt med den muslimske indvandring har Sverige måttet afstå en lang rækker byer og områder til radikale islamister og bander.

Her hersker en blanding af sharia- og junglelov.

En svensk journalist beretter om, hvordan svensk politi ikke længere kan komme ind i en lang række områder, hvor“religiøst politi” nu sikre, at sharialovene overholdes. Politiets officielle tal på landets no-go zoner var sidste år 55“Der er lovløshed i dele af Stockholm-regionen nu.” fortæller ængstelig politidirektør. En anden politidirektør  fortæller, at “Retssystemet, der er en grundpille i et demokratisk samfund, er ved at bryde sammen i Sverige.” 

Den fortsatte massive tilstrømning fra MENA-lande (Middle East North Africa) har gjort, at udviklingen er fortsat i uhyggeligt højt tempo, på trods af en ekstra indsats fra politiet.

Læs også: BLIVER ENGLAND DET NÆSTE SVERIGE?

Muslimsk indvandring

Faktum er, at den svenske stat ikke kan følge med udviklingen, som nu er løbet løbsk – og at den ikke har kapaciteten til at stoppe den, selv hvis der en dag skulle være politisk vilje til det.

Det sørgelige er, at politikere i andre europæiske lande, herunder Danmark, ikke vil tage ved lære af svenskernes ulykkelige eksempel. Derfor bevæger hele Vesteuropa sig i disse år i samme retning.

Og hver gang en politiker – f.eks. Geert Wilders – som ønsker grænsekontrol, stop for islamisering og muslimsk indvandring lider et nederlag, er medierne hurtige til at kalde det for en sejr for demokratiet.

Sandheden er, at det er en sejr for erobringsreligionen islam. Se bare på Rinkeby.

Del artiklen her: