“VOLDELIGE ISLAMISTERS KAPACITET TAGER STADIGT TIL OG VIL FORTSÆTTE MED AT STIGE.”

Del artiklen her:

(Foto: Soldater på anti-terrorøvelse i Tyskland)

Ifølge Tysklands politi står landet overfor en alvorlig, omfattende trussel fra et hastigt stigende antal voldelige muslimer.

Det fremgår af en rapport fra det tyske Bundesamt für Verfassungsschutz – den del af tysk politi, som har til opgave at stoppe kriminalitet, som berører selve den tyske grundlov, herunder samfundsomstyrtende farer.

Rapporten fremhæver, at“Truslen imod Tyskland og tyske interesser fra islamistisk terrorisme er fortsat stor. Islamistisk-terrorangreb i Tyskland kan ramme hvert øjeblik.”

Leder af Verfassungsschutz Dr. Hans-Georg Maassen advarer om, at “Voldelige islamisters kapacitet tager stadigt til og vil fortsætte med at stige.”

Tyskland og tyskerne har stadigt meget i vente fra islams side. Sørgeligt, at de nu skal føle, fordi deres politikere ikke ville lære.

Læs også: TYSKLAND: 54 TERROR-RANSAGNINGER PÅ EN ENKELT MORGEN

Danmark i midten af terrorsandwich

Et spørgsmål, som snart vil blive besvaret er, hvordan det vil påvirke Danmark, når det to nabolande efter al sandsynlighed bliver kastet ud i kaos som følge af den vold, muslimsk masseindvandring altid bringer med sig.

Hvad vil det betyde for danskernes sikkerhed, særligt ved grænserne? Kommer vi til at se tyskere og svenskere flygte til Danmark? Vil Danmark blive spurgt, om vi vil udlåne politi og militær til de to lande?

Hvor voldsomt skal vi kæmpe imod for at vende udviklingen? Har Tyskland kapacitet til at vende udviklingen? Har Sverige?

Hvis ikke Tyskland og Sverige får styr på situationen, kan Danmark se frem til at skulle sikre sine grænser grundigt i årtier.

Læs også: TYSKLAND VIL TVINGE GPS-ARMBÅND PÅ ISLAMISTER

Del artiklen her: