HADPRÆDIKANT FÅR INDREJSEFORBUD: PRÆDIKEDE I DANMARK FOR STATSSTØTTET ORGANISATION

Del artiklen her:

(Foto: Khalid Yasin, som bl.a. har prædiket for unge i et kommunalt støttet ungdomsprojekt)

Udlændingestyrelsen har netop sat to yderligere navne på listen over hadprædikanter, som er forment adgang til Danmark. En af dem har prædiket i København for en islamisk organisation, der samarbejder med venstreradikale og er støttet af københavnske skatteydere.

Som et led i forsøget på at bremse radikaliseringen af muslimer i Danmark har Folketinget indført brugen af indrejseforbud for hadprædikanter. Udlændingestyrelsen har ansvaret for at ajourføre listen, og fornyligt blev to yderligere navne sat på.

Listen rummer nu otte personer, som altså ikke længere må rejse ind i Danmark. Listen kan ses her.

En af de nye personer på listen er hadprædikanten Khalid Yasin. Khalid Yasin er amerikansk statsborger bosat i England.

Khalid Yasin er berygtet for at prædike islamisk lov, sharia, herunder dødsstraf for homoseksualitet og amputeringer som straf for kriminalitet. I Channel 4s berømte dokumentarfilm Undercover Mosque kan man se, at Yasin producerer hardcore islamist-videoer, hvor han prædiker offentlige hovedafhugninger, pisk og korsfæstelser.

Khalid Yasin har undervist unge i det sociale projekt Nørrebronx, som er støttet af Københavns Kommune. Derudover har han to gange prædiket for den radikale islamistiske organisation VIOMIS.  I den forbindelse lagde det statsstøttede uddannelsessted Metropol lokaler til VIOMIS’ arrangement med Yasin Khalid, et forhold NewSpeek har afsløret her. NewSpeek har tidligere afsløret, hvordan Københavns Kommunes Folkets Hus har samarbejdet (kopi her) med VIOMIS om et Eid-arrangement på Blågårds Plads på Indre Nørrebro. Både VIOMIS og Folkets Hus fik i denne forbindelse tilskud fra kommunen.

VIOMIS er en forkortelse af foreningens egentlige navn, Viden om islam på gadeplan. Organisationen har specialiseret sig i at opsøge sårbare unge på gadeplan og prædike deres version for dem. VIOMIS’ formand, Khalid Alsubaihi, ses her i midten med den såkaldte taweed-finger, et håndtegn (pegefinger), som viser troskab overfor Islamisk Stat:

Netop NewSpeeks afsløringer omkring VIOMIS førte tidligere på året til en debat i Deadline på DR1, hvor NewSpeeks Jeppe Juhl blev kritiseret af journalist Niels Krause Kjær for at kalde VIOMIS for en ekstremistisk organisation.

Del artiklen her: