NEWSPEEK RUNDER 10.000 FØLGERE PÅ FACEBOOK!

Del artiklen her:

NewSpeek vokser og vokser. Tak til NewSpeeks læsere!

Politisk uafhængige medier tordner frem i disse år.

Det sker efter en lang årrække, hvor statsstøttede medier har oplevet kraftigt faldende oplag som følgende af manglende troværdighed.

Med deres Fake News, fortielser og virkelighedsfjerne dækning af konsekvenserne ved det multikulturelle samfund, af EUs nedtromling af demokratiet og særligt af de kriminelle aspekter af islam, er de etablerede i dag ganske enkelt ikke levedygtige. Var skatteyderne ikke tvunget til at støtte dem, ville de alle uddø ved førstkommende lønningsdag.

FJERN LICENSEN OG MEDIESTØTTEN: MEDIER SKAL LEVE AF DERES TROVÆRDIGHED, INTET ANDET

Netop statsstøtten er årsagen til den enorme tillidskrise til journalister. Den har nemlig bragt dem i en situation, hvor de er nødt til at spise af den hånd – politikernes – de som 4. statsmagt burde snappe efter. Istedet for at leve af troværdighed, lever de nu af politisk velvilje. Vil man som medie have støtte, skal man undlade at stille de “forkerte” spørgsmål om de politisk iværksatte voldsomme demografiske omvæltninger i vores samfund og det mudderskred af terror, kriminalitet og samfundsopløsning, de fører med sig.

Spørgsmål om, hvorvidt globalistiske partier som Venstre og Konservative føler politisk ansvar for de mange voldtægter begået af migranter, som de to partier har været med til at lukke ind i landet, bliver aldrig stillet. Det samme gælder spørgsmål om, hvorvidt Koranen strider imod dansk lov og om der er en øvre grænse for, hvor mange udlændinge, Danmark kan tage imod. Og om man kan kalde såkaldt “borgerlige” partier for borgerlige, når det går indfor at beskatte indkomst med langt over 50 procent.

Og når ægte borgerlige medier (ikke falske borgerlige som f.eks. det venstresnoede Berlingske) bringer fakta om disse ting, stiller journalistisk venstreparti, som Den Korte Avis’ uvurderlige Ralf Pittelkow så rammende kalder de etablerede medier, og deres arbejdsgivere – politikerne – sig op i deres fælles hylekor og synger gospler om “fake news”.

BERLINGSKES LANGSOMME VENSTREDREJNING

Den Korte Avis nægtede at indgå denne beskidte studehandel med politikerne mistede de deres mediestøtte.

Den ideologiske indavl mellem lovgivere og journalitser har ført til en degeneret presse, der i seneste måling kun har 28 procent af danskernes tillid. De seneste mange års undersøgelser af faggruppers troværdighed har gang på gang placeret journalister helt i bund blandt ejendomsmæglere og brugvognsforhandlere.

TVÆR-EUROPÆISK MÅLING: JOURNALISTER ER EKSTREMT UTROVÆRDIGE

En nylig analyse udført af Politiken viser, at uafhængige borgerlige medier som 24nyt.dk, Den Korte Avis og NewSpeek er langt større på de sociale medier end gamle mastodonter som bl.a. føromtalte Berlingske. Og netop de sociale medier er en langt mere troværdig målestok end oplagstal, fordi statsstøtte ikke giver de samme fordele her, som den gør på bladkioskernes avishylder. På de sociale medier er det først og fremmest danskernes interesser, som er afgørende for, hvorvidt artikler bliver delt, kommenteret eller liket.

Så tak til alle jer, der læser NewSpeek, deler vores artikler og som støtter os og vores skribenter!

SE TALLENE: NEWSPEEK GIVER DE ETABLEREDE MEDIER BAGHJUL

Del artiklen her: