DANSK POLITI: FÆTTER-KUSINEÆGTESKABER ÅRSAG TIL KRIMINALITET

Del artiklen her:

En glemt, men opsigtsvækkende, artikel fra fagbladet Dansk Politi beskriver uden politisk korrekte omsvøb forholdene i Vollsmose.

Det vakte opsigt, da Post Nord for nyligt meldte ud, at det var for farligt at uddele post og pakker i den muslimsk dominerede bydel Vollsmose i Odense.

Politiet lovede efterfølgende, at de nok skal få styr på bydelen. En artikel helt tilbage fra 2009 med titlen Det var kun et spørgsmål om tid viser, hvor galt det stod til allerede dengang:

“Kim Thyssen ved, hvad han taler om. Gennem 15 år har han arbejdet med opsøgende og forebyggende arbejde blandt børn og unge med anden etnisk herkomst end dansk. Først som urobetjent i en specialenhed og siden 2004 har han haft base hos nærpolitiet i Vollsmose med Bøgeparken som sit primære område. Kim Thyssen har ingen illusioner og ingen fordomme, for han kender realiteterne.

Derfor virker han ikke specielt overrasket, skuffet eller chokeret over at være blevet beskudt natten til den 14. august (2009, red.), hvor gemytterne kogte over i Bøgeparken i Vollsmose.

– Mange af de problematiske unge beboere i Bøgeparken er tikkende bomber,” fortæller Kim Thyssen, som også tilføjer, at der bliver kastet sten og flasker imod politiet.

Fagbladet Dansk Politi beskriver også, hvordan lav intelligens som følge af fætter-kusine-ægteskaber gør de unge voldelige:

“Fagpersoner i Odense Kommune, som DANSK POLITI har talt med, siger samstemmende, at omsorgssvigt, manglende stimulation og følgerne af fætter-kusine-ægteskaber er hovedårsagerne til, at flere af områdets unge er småt begavede, og derfor ender de nemt i kriminalitet.”

Politibetjent Kim Thyssen fortsætter:

“De her unge har et lavt ordforråd, de er impulsstyrede og ikke konsekvens-orienterede, og derfor er de meget svære at nå ind til. De har simpelthen ikke de redskaber, der skal til for at diskutere. Mange af dem har desuden en ekstrem forkærlighed for ild. I løbet af sommeren registrerede vi over 100 arnesteder bag Bøgeparken (område i Vollsmose, red.).”

De voldelige børn og unges forældre er ifølge den erfarne betjent med til at skabe den fjendtlige stemning. Der er “såkaldte ‘wanna-bees’ helt ned i 8-10 års alderen. Det er dem, der råber “fucking politi” og lignende skældsord efter ordensmagten. Så er der de lidt ældre brødre, der decideret udfordrer politiet og kaster med sten og flasker, og når det virkelig går hedt for sig, er det faktisk af og til familiefædre på 30-35 år, der opildner de unge til at gå til angreb på politiet. De bærer på et ubærligt had til autoriteter,” fortæller Thyssen.

Thyssen beretter også om den racisme, som i disse år nærmest har ført til en etnisk udrensning af danskere fra området:

“Desuden er der en del omvendt racisme herude, og det er blevet mere udtalt gennem de seneste år. Danskerne har det meget svært i Bøgeparken. Deres børn kan ikke lege i sandkassen, det er danskernes biler, der bliver stukket i brand, det er danskernes lejligheder, der er indbrud i, der skydes med luftgevær efter danskerne, og det er danskerne, der bliver udsat for gaderøverier.”

Denne form for racisme er også beskrevet i Rolf Sloth-henriksens bog Racisme mod danskere.

Således beskrev en menig betjent forholdene i Vollsmose i 2009. Siden er det kun blevet værre. Noget tyder på, at politiets ledelse stikker blår i folks øjne, når de siger, at de nok skal få styr på tingene.

Del artiklen her: