FAKE NEWS: POLITI VILLE BESTIKKE AVIS FOR IKKE AT RAPPORTERE OM ASYLANSØGERES KRIMINALITET

329 Shares

Avisen blev bl.a. tilbudt et “eksklusivt interview” med politichef, hvis man frafaldt krav om aktindsigt i asylansøgeres kriminalitet.

Da den store hollandske avis De Telegraaf bad politiet om aktindsigt i statistikker for asylansøgeres kriminalitet, gav politiet avisen et tilbud:

Hvis avisen frafaldt kravet om aktindsigt i de følsomme oplysninger, ville politiet istedet give dem oplysninger om kriminalitet begået af andre persongrupper. Og – som ekstra lokkemiddel – tilbød politiet et eksklusivt interview med politichef Erik Akerboom.

[sociallocker]

Efter at De Telegraaf afslørede det tvivlsomme tilbud fra politiet har sidstnævnte beklaget og lovet, at man vil genoptage behandlingen af aktindsigten.

Det er langt fra første gang, politiledelser i Europa mistænkes for at forsøge at skjule politisk ukorrekt information om udlændinges kriminalitet.

Jens Harder Højbjerg fra Københavns Politi er fortaler for, at man ikke skal rapportere om tilstandende i ghettoen Tingbjerg:

“Ved at påvise problemer, kan man også være med til at skabe problemer,” mener Højbjerg.

I Tyskland forsøgte politiets ledelse i samarbejde med de politisk korrekte politikere i første omgang at dække over, at størstedelen af seksualforbryderne, som angreb hundredevis af kvinder nytårsaften 2015, havde udenlandsk baggrund.

I Sverige har politiet ordre om ikke at oplyse om kriminelles etniske baggrund, da den slags information kan virke “racistisk”.

[/sociallocker]

329 Shares

Comments

comments