MUSLIMSKE NATTERAVNE STANDSER KRIMINALITET

(Foto: Danske natteravne (Wikimedia))
Del artiklen her:

Skal samfundet udnytte, at muslimer respekterer deres egne mere end “vantro” autoriteter?

Sikkerhedsbranchen udnytter i stigende grad, at kriminelle muslimer i højere grad respekterer uniformerede muslimer, end f.eks. ikke-muslimske vagter og betjente. Vi ser det i gadebilledet, hvor en stadig større andel af sikkerheden i Danmark overtages af personer med muslimsk baggrund. Muslimske udsmidere på diskoteker og vagter i storcentre erstatter deres danske kolleger, fordi muslimske voldsmænd og tyve ganske enkelt har større respekt for personer, som de deler religion med. Ikke-muslimske autoriteter derimod angribes jævnligt i bl.a. ghettoer.

Det går udover ikke-muslimer, som taber deres job til muslimer.

I Norge har det vist sig, at Natteravnene – statsstøttede forældrepatruljer, som også findes i Danmark – har stor succes, hvis de ansætter muslimer. Både i Danmark og Norge patruljerer frivillige Natteravne i nattelivet for at skabe tryghed.

“Det har haft en fantastisk effekt. De viser en helt anden respekt og lytter til dem på en helt anden måde, end de lytter til politiet,” siger politileder i Kristianssand, Ole Hortemo.

“Når vi ansætter muslimske talsmænd og forældre, så har det en stor effekt, det er vi afhængige af,” siger en talsmand fra kommunens enhed for kriminalitetsforebyggelse.

Læs også:

STUDIE: KLART FLERTAL AF MUSLIMSKE ELEVER ACCEPTERER DRAB FOR MUHAMMED-TEGNINGER

PROFESSOR: SVERIGE BLIVER EN STØRRE TRUSSEL END RUSLAND

AFSLØRING: UNGDOMSKLUB MED BEDERUM OG KORANCITAT: SLÅ DIN KONE

NABOLAND ER BLEVET FJENDELAND: SKAL DANMARK AKTIVERE NATOs ARTIKEL 4 OG 5 MOD SVERIGE?

Del artiklen her: