AFSLØRING: UNGDOMSKLUB MED BEDERUM OG KORANCITAT: SLÅ DIN KONE

(Foto: Koranen)
Del artiklen her:

Det er ikke første gang, Københavns Kommune lukker radikal islam indenfor dørene. En ungdomsklub på Amager har kontroversielt koranvers i bederummet.

Opdateret 18:03

NewSpeek har tidligere afsløret, hvordan støtte fra Københavns Kommune er endt hos tilhængere af Islamisk Stat. Vi har også afsløret, hvordan en af de hadprædikanter, som nu har indrejseforbud til Danmark, er blevet sat til at prædike for et københavnsk ungdomsprojekt.

Radikal, altså bogstavtro, islam er her, der og alle vegne, og alt for ofte sker det med politikernes og kommunalarbejdernes gode vilje.

Læs også: PROFESSIONSSKOLE SAMARBEJDER MED ISLAMISTER

Nu viser det sig, at en københavnsk ungdomsklub, Ungehuset i Norgesgade på Amager, er infiltreret af noget, der ligner en sprængfarlig cocktail: Banderelaterede unge og bogstavtro islam.

En del af Ungehusets brugere har banderelationer, og klyngeleder Rasmus Schmidt fra Ungehuset Norgesgade fortæller, hvordan man i perioder har været nødt til at passe de unge uden for huset, fordi andre bandemedlemmer har opsøgt stedet.

“Både af hensyn til personalets og de unges sikkerhed, har vi i en periode været nødt til at holde os væk fra huset,” fortæller Rasmus Schmidt, som oplyser, at man nu jævnligt er nødt til at have en pædagog stående i døren for at sikre, at “de forkerte” ikke kommer ind.

Rasmus Schmidt fortæller også, at Ungehuset har et rum hvor der kan bedes. Han understreger dog samtidigt, at rummet også bruges til mange andre ting, herunder almindelige samtaler og møder.

Fotos fra Ungehuset i Norgesgade, som er kommet NewSpeek i hænde, viser, at det efter alt at dømme er radikal islam, det kommunale hus lægger tag til.

Læs også: NEWSPEEK AFSLØRER: KØBENHAVNS UNIVERSITET I SAMARBEJDE MED JIHAD-RELATERET FORENING

En plakat i rummet med titlen Profetens sidste prædiken citerer bl.a. Koranens sura 4, vers 34, som lyder: “Mænd står over kvinder, fordi Gud har givet nogle fortrin frem for andre, og fordi de har givet ud af deres ejendom. De kvinder, der handler ret, er lydige og vogter det skjulte, fordi Gud vogter det. De, fra hvem I frygter genstridighed, skal I formane, lade alene i sengen og slå. Hvis de så adlyder jer, skal I ikke foretage jer mere mod dem. Gud er ophøjet og stor.”

Rasmus Schmidt oplyser overfor NewSpeek, at han ikke er bekendt med plakaten. I en kommentar til NewSpeek efter artiklensudgivelse uddyber han, at religiøse plakater hører ikke til i de københavnske klubber og de omtalte plakater er allerede fjernet fra klubben i Norgesgade.

Billeder fra Ungehuset i Norgesgades bederum:

(Plakat med koranvers, herunder det berygtede 4:34)

Del artiklen her: