RAM VOLDELIGE VENSTRERADIKALE MED BANDEPAKKEN

Del artiklen her:

Venstreradikale foreninger har i årtier planlagt og udført hærværk og voldelige angreb.

Dødsensfarlige brosten og brandbomber imod politiet, hærværk for millioner, våben og trusler imod politiske modstandere. Brændende vejspærringer og utryghed og omfattende optøjer i hele bydele.

Tidligere på året blev politiet beskudt fra Københavns Kommunes Ungdomshus ulovlige våben – slangebøsser – hvortil der blev brugt jernmøtrikker som ammunition. Politiet undersøgte efterfølgende det skatteyderstøttede hus og fandt et arsenal af farlige slagvåben.

De militante foreninger fungerer som voldelige bander og politiet bør gives langt bedre betingelser for at kunne slå ned på de grupperinger, der lægger så enormt et pres på politiets ressourcer – og den generelle retstilstand.

JO, DANMARK HAR NO GO-ZONER

Bandepakken giver en række eksempler på love, der med fordel kan bruges til at inddæmme den voldelige og anti-demokratiske aktivitet.

  • Opholdsforbud i særlige områder efter afsoning.
  • Kommunernes ret til at forbyde rockerborge – i dette tilfælde kollektiver for militante politiske grupperinger kendt for vold og anden kriminalitet.
  • Zoneforbud beregnet til at afholde personer, som udviser “utryghedsskabende adfærd” bør også kunne bruges imod disse politiske voldsmænd. F.eks. voldelige aktivister, som bruger militantes tilhørssteder (Ungdomshuset, bandehuset BumZen på Nørrebro) til at angribe politiet og politiske modstandere med trusler og kasteskyts.

FLASKEVOLD FRA FOLKETS HUS

En demokratiske retsstat som den danske bør ikke acceptere voldelige politiske foreninger, som bruger trusler, hærværk og vold imod politiske modstandere og enddapolitiet, og som gang på gang skaber utryghed og omfattende optøjer i hele bydele, blokerer myndighedernes arbejde (f.eks. blokader imod udvisning af illegale indvandrere) m.v.

Det er på tide, at vores demokrati viser voldelige anti-demokratiske kræfter, hvem der er stærkest.

EN VENSTRERADIKAL GRIMHØJ-MOSKÉ MIDT I KØBENHAVN

Del artiklen her: