POLITI RANSAGEDE VENSTRERADIKALE AKTIVISTER OG FANDT PISTOLER OG KNIVE

Del artiklen her:

(Foto: Nogle af de våben og det kampudstyr, politiet i St. Louis har konfiskeret hos venstreradikale aktivister)

Voldelige venstreradikale protester udført af Antifascistisk Aktion, der også har grene i Danmark, har ført til en række arrestationer og aflysning af store koncerter.

Venstreradikale aktivister tilknyttet den verdensomspændende voldelige politiske organisation Antifascistisk Aktion er i disse dage på gaderne i St. Louis i USA. Her protesterer de, sammen med en anden voldelig organisation, Black Lives Matters, mod frifindelsen af en politibetjent.

De venstreradikale aktivister bruger som symbol deres typiske sorte, røde og hvide flag og farver. Antifascistisk Aktion har også afdelinger i Danmark, som står bag de ofte meget voldelige og ødelæggende optøjer i København. De står også bag politisk forfølgelse og vold mod dem, de ser som politiske modstandere. Som NewSpeek tidligere har afsløret, har de base i bl.a. skatteyderstøttede ungdomshuse og forsamlingshuse. Antifa, som den voldelige organisation også kaldes i daglig tale, er allerede kategoriseret som terrororganisation i den amerikanske stat New Jersey og en lækket rapport afslører, at FBI allerede omtaler organisationen som “terrorister”. Tysk politi advarer om, at den radikale venstrefløj er “parat til at dræbe”. En EU-undersøgelse viste, at venstreradikale i 2016 stod bag 26 gange flere angreb kategoriseret som terror, end højreradikale.

Læs også: NU IGEN: VENSTREORIENTERET KØLLEVOLD FRA KOMMUNALT HUS

I Danmark ønsker Dansk Folkeparti de venstreradikale foreninger lukket mens man får juridisk undersøgt, hvorvidt foreningerne er ulovlige. Dette er muligt efter Grundlovens § 78 st. 2 og 3.

Herunder ses et billede offentliggjort af St. Louis’ politi. På billedet ses noget af det udstyr, som blev konfiskeret under en razzia hos nogle af aktivisterne bag de voldsomme optøjer.

De voldelige optøjer i St. Louis fik for nyligt rockgruppen U2 og musikeren Ed Sheeran til at aflyse deres koncerter i byen grundet manglende sikkerhed. Nedenfor ses en video, hvor venstreradikale sammen med Black Lives Matters-aktivister opfordrer til at dræbe politifolk (“pigs” er slang for politibetjente):

Læs også: REGERINGEN VIL TVANGSLUKKE FORENINGEN LOYAL TO FAMILIA. HVAD MED DEN VOLDELIGE ANTIFASCISTISK AKTION?

Del artiklen her: