HELLE THORNINGS ORGANISATION EFTERFORSKES FOR MENNESKESMUGLING AF POLITIET

(Foto: Tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt til møde 2013 i World Economic Forum i Svejts om euro-krisen (World Economic Forum swiss-image.ch/Photo Monika Flueckiger))
Del artiklen her:

Red Barnet International er under Helle Thorning-Schmidt’s ledelse mistænkt for menneskesmugling.

Danmarks tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt blev efter valget i 2015 ansat som chef for Red Barnet International. Som NewSpeek tidligere har skrevet om, har Red Barnet International været under anklage for menneskesmugling.

Læs også: ADVOKAT: HELLE THORNINGS ORGANISATION BEGÅR MENNESKESMUGLING

Nu viser det sig, at italiensk politi i over et år har efterforsket Red Barnet International’s skib i Middelhavet, Vos Hestia. Ifølge Italiens myndigheder skal besætningen på skibet – der er indsat under Thorning-Schmidts ledelse – begå menneskesmugling. Det sker bl.a. ved at have kontakt til kriminelle smuglerbander på det afrikanske kontinent.

Italiensk politi har i en periode haft en under cover-agent ansat på skibet, og agenten har ifølge italienske medier været vidne til, at personer, der arbejdede på skibet, havde kontakt med menneskesmuglere i Libyen. Red Barnet International erklærer sig uskyldige, organisationen påstår, at den intet kendte til, at folk, der arbejdede på skibet, havde kontakt med de kriminelle menneskesmuglere. Hvorvidt dette er sandt, vil den videre efterforskning formentlig afsløre.

NewSpeek følger sagen.

Læs også: HELLE THORNING I SPIDSEN FOR MENNESKESMUGLERORGANISATION

Video: En video fra Marinetraffic.com viser NGO-skibe som Red Barnets Vos Hestia i fast rutefart fra Afrika til Italien. Videoen er lavet af tænketanken Gefira:

Video: Red Barnets egen propaganda-video for deres Middelhavsoperation afslører, at der næsten ingen børn er på deres skib:

Del artiklen her: