JUSTISTMINISTER SØREN PAPE VIL IKKE STOPPE GRATIS HUSLEJE TIL INDVANDRERBANDE

Del artiklen her:

Demokratiforkæmper Rasmus Paludan har fornyligt begået et opsigtsvækkende interview med den konservative Rasmus Jarlov, som både sidder i Københavns Kommunes Borgerrepræsentation og Folketinget.

Interviewet omhandler Folkets Hus, som fra i sin tid at være et sympatisk folkeligt initiativ er gået til at blive en skamstøtte for politiets og politikernes manglende mandsmod til at gribe ind overfor voldelige venstreradikale foreninger og indvandrerbander.

EN VENSTRERADIKAL GRIMHØJ-MOSKÉ MIDT I KØBENHAVN

Både voldelige anti-demokratiske autonome foreninger og indvandrerbander bruger det skatteyderbetalte hus som mødested for deres aktiviteter.

Rasmus Jarlov udtaler til Paludan på nyhedskanalen tv.frihedensstemme.dk, at “det er fuldstændigt uacceptabelt, at en kriminel bande skal have gratis husleje fra Københavns Kommune. Det kan jeg simpelthen ikke forstå, at nogen kan være bekendt overfor skatteydernes penge.”

AFSLØRENDE DOKUMENTER: FOLKETS HUS ER I MILITANTE EKSTREMISTERS HÆNDER

På spørgsmålet om, hvorvidt de Konservative ønsker at stoppe Københavns Kommunes uddeling af skattekroner til de kriminelle grupperinger, svarer Jarlov, at han har talt med sin partikollega, justitsminister Søren Pape om den konkrete sag, men at partiet “ikke er villig til” at lovgive på en måde, der kan stoppe tilskudet til de voldelige foreninger og kriminelle bander.

Det fulde interview:

Del artiklen her: