VOLDELIGE VENSTRERADIKALE FORENINGER TRYKKER PÅ TURBOEN: VIL INDDRAGE MUSLIMER I DERES “MILITANTE” ARBEJDE

Militant:
Når venstreradikale taler om “militant” aktivisme, er det et andet ord for kriminalitet. Dette kan være blokering af offentlig vej, afbrændinger, trusler, bud på ordensbekendtgørelsen, hærværk eller vold. Årsagen til, at venstreradikale ikke blot kalder det kriminalitet er, at man se denne form for aktivitet som legal: Målet helliger midlet.

Venstreradikale foreningers voldsomme, militante aktioner har tærret på det omgivende samfunds sympati for de kriminelle politiske aktivister.

Som en lokal Nørrebro-borger forarget kommenterede ved en militant aktion 3. december:

“Se os, vi er imod racisme… Vi sætter ild til alt.”

Diskussionen (screencap her, kopi her) går nu på, om man skal fortsætte den voldsomme kriminalitet, eller om vejen til et samfund renset for kapitalisme og islamkritik skal være mere “folkelig”.

Læs også: “DE VENSTRERADIKALE FORENINGERS PLANLÆGNING AF MILITANTE AKTIONER ER SKET LIGE UNDER POLITIKERENS NÆSE”

Splittelse blandt radikale
Splittelse på den radikale venstrefløj er intet nyt fænomen. Af samme grund opstår hele tiden nye politiske grupper, som identificerer sig med forskellige afarter af kommunisme og aktivisme.

Nogle mener, at “Det ikke kampen mod racisterne, men kampen og barrikaderne der [er] fede.” Altså ild, vold og hærværk for sjovens skyld.

Andre ser de militante aktioner som “seriøs politisk kamp.”

En tredje gruppe ønsker som sagt at gøre bevægelsen mere sympatisk – folkelig – for det omgivende samfund.

Læs også: DF REJSER FORMEL FORESPØRGSEL I FOLKETINGET OM VOLDELIGE VENSTRERADIKALE FORENINGER

Send muslimerne ind!
Danske venstreradikale søger for tiden inspiration hos Showan Shattak, forfatter til bogen “Ingen jävla hjälte”, der kan ses som en slags manual for venstreradikale. Shattak har indvandrerbaggrund og er imod integration.

Og så mener han, at det militante venstreradikale milljø skal “bygge alliancer mellem de forskellige kulturer.”

(Socialisten Hitler i samtale med stormufti al-Husseini. Hitler beundrede muslimernes kampgejst og brugte den i sit arbejde.)

Med andre ord: Indvandrere fra andre kulturer skal inddrages i kampen. En fremgangsmåde, der ifølge venstreradikale Facebook-sider har vækket interesse i det danske venstreradikale miljø.

Ligesom Hitler
Militante venstreradikale grupper arbejder således på at kombinere deres organisatoriske erfaringer med kriminelle antidemokratiske aktioner med det enorme voldspotentiale, der ligger i det muslimske miljø.

Nøjagtigt ligesom den militante socialist Adolf Hitler, der allierede sig med muslimer på Balkan og i Det Muslimske Broderskab.


7 Comments

 1. Antifascistisk Aktion er dog ikke kendt for at samarbejde med Hitler, men i hvert fald dets udenlandske metastaser er kendte for at arbejde sammen med de bedst organiserede censurforkæmpere i verden, det jødisk/zionistiske B’nai Brith broderskab (ADL), ved bekæmpelse af nationalsindede kræfter.

   • Undersoeg venligst naermere hvem der staar og ta’r imod kulturberigerne paa de sydeuropaeiske kyster laeg maerke til koordineringen mellem joedisk udvandring til israel og arabisk indvandring til Europa. Endvidere kan du undersoege div. venstrefloejsteoretikeres samt eu-konstruktoerers etniske baggrund, se paa hvem der styrer og har styret medierne og hvad det er for nogle “hvide” mennesker der mest ivrigt belaerer os andre om fordelene ved muslimsk indvandring. Hitler var for oevrigt halv joede og saadan kunne jeg blive ved – kan du huske hvad Kirkegaard syntes om joederne ? Du vil maaske beskylde ham for falske nyheder ? Selv det Nye Testamente er fyldt med historier du kan laere meget af i forhold til dette vigtige spoergsmaal.

 2. Med det kendskab jeg har til historien, forhandlede Haj Amin Al- Husseini, stormufti i Jerusalem med Adolf Hitler om at sende Mobile Gaskamre til Palæstina, for at Husseini, ad denne vej kunne deltage i “Endløsung des Judenfrage”. Det mislykkedes heldigvis.
  Det beviser forbindelsen i mellem muhammedanerne i Palæstina og Nazi Tyskland.

 3. Hitler mente i begyndelsen, at jøderne skulle smides til Palæstina. Det ville Haj Amin al Husseini forhindre, og derfor nøjedes han ikke med tedrikning i selskab med Adolf. Han – Amin – engagerede sig personligt i Ungarn, hvor han assisterede SS med at ekspedere jøderne til Auschwitz.

  Forhenv. admiral Horthy, der tilhørte det gamle godsejeraristokrati, var Ungarns statsoverhoved. Han blev forbløffet og fortvivlet. Hans hustru var jødisk, og det samme var hans kontorpersonale i forvaltningen af landejendom.

  I dag afsender jødehadere stadig div. indlæg, men de leverer aldrig en analyse af nazismen. Måske adlyder de blot Martin Bohrmanns formaning til snakkesalige tilhængere: “Nationalsocialisme er Førerens vilje”. Slut-prut!

  Nu er Føreren død, og så er der ikke mere at snakke om!

 4. Om det gik den ene vej, eller den anden, viser det trods alt at der var en stærk samhørighed i mellem Hussein og Hitler. De var i hvert fald enige om en ting, jøderne skulle udryddes.
  I øvrigt læses Hitlers, Mein Kampf ivrigt i muslimske kredse.

 5. Your style is unique in comparison to other folks I have read stuff from.
  Thank you for posting when you have the opportunity, Guess I’ll just bookmark this web site.

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. KØBENHAVNS KOMMUNE I SAMARBEJDE MED TILHÆNGERE AF ISLAMISK STAT
 2. VENSTRERADIKALE FANDT ISLAMKRITIKERS ADRESSE, SÅ SKETE DETTE…

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.