DF: DANMARK SKAL HAVE EN HJEMSENDELSESMINISTER, IKKE EN INTEGRATIONSMINISTER

(Foto: Dansk Folkepartis udlændingeordfører Martin Henriksen)
Del artiklen her:

Dansk Folkeparti vil bruge finanslovsforhandlingerne til at presse regeringen til en helt anden udlændingepolitik. “Det er et spørgsmål om nationens overlevelse,” mener partiets udlændingeordfører Martin Henriksen. 

Regeringens støtteparti, Dansk Folkeparti, lægger op til hårde forhandlinger i forbindelse med den kommende finanslov. Som betaling for støtte til de borgerlige partiers økonomiske politik, vil DF forlange en helt anden og langt mere progressiv udlændingepolitik. Står det til Kristian Thulesen Dahl skal Danmark have færre ikke-vestlige udlændinge, ikke flere. Flere årtiers erfaringer fra både Danmark og resten af Europa, billioner af spildte kroner og euro og utallige velmenende strammeres og slapperes tiltag viser, at integrationen aldrig kommer til at ske i bare tilnærmelsesvis tilfredsstillende grad. Alligevel fortsætter partier fra både venstre- og højrefløjen at tale om “integration”.

Men vi har ikke brug for en integrationsminister, siger Dansk Folkepartis udlændingeordfører Martin Henriksen til NewSpeek, vi har brug for en hjemsendelsesminister.

“Vi vil vende systemet på hovedet. Danmark skal ikke længere integrere flygtninge og migranter. Nej, vi mener, at Danmark skal hjemsende i langt større grad. Det er et område, hvor Dansk Folkeparti vil kræve indrømmelser i forbindelse med finanslovsforhandlingerne,” siger udlændingeordfører Martin Henriksen til NewSpeek.

Dansk Folkeparti er ikke imponeret over Inger Støjbergs (V) kontante udmeldinger på Facebook, når hun i sidste ende fortsat foretrækker endnu et forsøg på integration istedet for at hjælpe ikke-vestlige migranter og flygtninge til et værdigt liv i deres hjemlande:

“Hvorfor skal den syrer, der er kommet til Danmark, ikke også vende hjem og med hjælp fra Danmark være med til genopbygningen? Svaret er, at han skal hjem, og det skal hans familie også. Og det vil vi bringe op i finanslovsforhandlingerne, for regeringen og udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) bliver nødt til at forstå, at det, som Danmark har brug for, det er en hjemsendelsesminister istedet for en integrationsminister.”

Regeringens seneste opgørelse viser, at ikke-vestlig indvandring koster danskerne 33 mia. kr. årligt. Dertil kommer en række udgifter, som regeringen ikke mener, at man har kunnet sætte præcise tal på, herunder faldende boligværdi i områder med mange flygtninge, stigende forsikringspræmier og udgifter til terrorsikring og politi. Stadig større dele af vores byer omdannes til muslimske parallelsamfund, hvor patruljerende fædregrupper, imamer og sharia-domstole har erstattet den demokratiske retsstat. Den negative udvikling synes at gå hurtigere og hurtigere, og ifølge Dansk Folkeparti kan det i sidste ende ødelægge Danmark:

“Det er et vigtigt punkt for Dansk Folkeparti, men regeringen stritter imod, så vi er grundlæggende uenige på dette punkt. Vi har allerede haft lejlighed til at drøfte det, og vi er bare ikke enige. Men det er simpelthen så vigtigt. For os er det dybest set et spørgsmål om nationens overlevelse,” siger Martin Henriksen.

Logikken hos Dansk Folkeparti synes at være, at folk skal tage ansvar for deres egne lande:

“Det er helt afgørende, at de folk, der er kommet til Danmark, vender tilbage og hjælper med genopbygningen af deres eget land. Vi er klar til at gå langt, og vi afviser ikke et samarbejde med Assad-styret, hvis det er det, der skal til for at sætte gang i hjemsendelserne. For os er det resultaterne, der tæller,” siger Martin Henriksen.

“I forhold til Syrien er der befriede områder i landet, hvor der er folk, der begynder at vende tilbage fra flygtningelejrene i de omkringliggende lande. Her er det nødvendigt, at vi sætter fokus på, at de syrere, der er kommet til Danmark, også vender tilbage til de pågældende områder. Vi er blevet lidt bedre til at inddrage opholdstilladelser, og der er for tiden ca. 2100 verserende sager hos udlændingemyndighederne, hvor man ser på, om vi kan udsende personer, der allerede har fået asyl. Så vi er i gang, men der skal meget mere til. Vi skal sende syrerne hjem, men det gælder sådan set alle, der har fået asyl, uanset hvor de hører til,” siger Martin Henriksen.

Del artiklen her: