FN ER REELT EN ANTI-ISRAEL ORGANISATION

(Foto: Ambassadører fra den islamiske blog i FN, OIC)
Del artiklen her:

Med 20 resolutioner imod Israel og kun 6 mod resten af verdens lande i 2016 sender FN et klart signal om, hvad den globale organisation i virkeligheden står for.

I 2016 vedtog et flertal i FN hele 20 fordømmelser imod Israel. Samme år kunne der kun samles flertal for seks andre fordømmelser imod verdens øvrige lande. På trods af meget voldsomme krænkelser af menneskerettighederne i lande som Saudi Arabien, Tyrkiet, Venezuela, Kina eller Cuba, blev der ikke en gang foreslået fordømmelser mod disse.

Den største blok i FN udgøres af OIC, Organisation of the Islamic Conference, der består af verdens 57 islamiske lande. Udover selve FN er dette verdens største internationale sammenslutning. Med en repræsentation på ca. 1,5 milliarder mennesker og en række ekstremt rige medlemslande har blokken af islamiske lande i dag overtaget en stor del af magten i FN.

Dette kommer bl.a. til syne ved, at FN i dag på mange måder reelt er blevet en anti-Israel organisation. Det er derfor forståeligt, at en række medlemslande med USA i spidsen har valgt at nedskære deres bidrag til FN med 285 mio. dollars (1,8 mia. kr.). Ved sin seneste pressekonference i FN bebudede USAs ambassadør Nikki Haley yderligere nedskæringer i bidraget til organisationen, der også er kendt for at sætte blodige islamiske regimer i spidsen for udvalg for menneskerettigheder.

Video: Trumps FN-ambassadør fordømmer FN og bebuder yderligere nedskæringer i USAs bidrag til organisationen:

Del artiklen her: