FBI EFTERFORSKER CLINTON FOR KORRUPTION

Del artiklen her:

Hillary Clinton efterforskes for at have givet politiske vennetjenester som tak for pengegaver til hendes og Bill Clintons fond.

FBI har besluttet at iværksætte en undersøgelse af Clinton Foundation. Fonden er ejet af tidligere udenrigsminister Hillary Clinton og hendes mand, tidligere præsident Bill Clinton. Undersøgelsen sker på baggrund af mistanke om såkaldt pay for play. Pay for play er et udtryk for, at politikere bruger deres politiske magt til at gøre folk tjenester, hvis de donerer penge til politikeren.

Eksempel: Da Obama-regeringen med Hillary Clinton som udenrigsminister valgte at sælge kontrollen over 20 procent af USAs uran til Vladimir Putins Rusland, modtog Clinton Foundation millioner af dollars fra russiske regeringskontrollerede uranhandlere. Affæren kendes som Uranium One-skandalen.

“FBI-agenter fra Little Rock i Arkansas, hvor fonden (Clinton Foundation, red.) blev startet, leder efterforskningen og har allerede afhørt mindst ét vidne den seneste måned. Der forventes at blive foretaget yderligere undersøgelser i sagen de kommende uger.” Det skriver det politiske magasin The Hill om sagen.

I forbindelse med, at Hillary Clinton tabte præsidentvalget til forretningsmanden Donald Trump i november 2016, faldt mængden af donationer til Clinton Foundation kraftigt. Det skriver New York Post, som også nævner Uranium One-skandalen, som resulterede i pengegaver på hele 145 millioner dollars (ca. 900 mio. kr.) fra Rusland.

Politiske iagttagere vurderer, at faldet i donationer skyldes, at visse donorer vurderer, at de ikke længere vil kunne modtage politiske modydelser for deres pengegaver til Clinton-parret efter Hillarys valgnederlag.

Hillary Clintons chef-talsmand svarer på anklagerne, at FBIs undersøgelser blot sker for at distrahere offentligheden fra de (udokumenterede) påstande om Trumps forbindelser til Rusland.

Læs også:

“OBAMA OG CLINTON-PARRET UNDERSØGES FOR BESTIKKELSE OG SALG AF ATOMVÅBEN TIL RUSLAND, OG DANSKE MEDIER ER TAVSE SOM GRAVEN”

OBAMA BRUGTE HILLARYS FALSKE RAPPORT SOM UNDSKYLDNING FOR AT SPIONERE IMOD TRUMP

DOKUMENTAR “CLINTON CASH” OM BILL OG HILLARY CLINTONS ENORME MISBRUG AF MAGT, SKATTEDOLLARS OG DONATIONER

Video: Se den vellavede og overbevisende Clinton Cash, der handler om Clinton-parrets enorme grådighed og pay-for-play-metoder:

Del artiklen her: