HVERT 5. MUSLIMSKE BARN: VANTRO SKAL BEKÆMPES MED VOLD

Del artiklen her:

Undersøgelse bekræfter de værste anelser: Herboende muslimer opdrager deres børn til at blive jihadister.

Mens hårdtarbejdende europæere er stået tidligt op og gået på arbejde for at financiere den milliard-dyre ikke-vestlige indvandring, har hertilkomne muslimer opdraget en generation af jihadister. Det viser en større tysk undersøgelse udført af den anerkendte kriminolog og tidligere socialdemokratiske justitsminister Christian Pfeiffer fra Nedresaksen Universitet.

De tyske forskere fandt frem til gennem interviews med et stort og repræsentativt udsnit af skoleelever, at 19,8 procent af muslimske skoleelever mener, at “Muslimer verden over er undertrykte, og de skal sætte sig til modværge ved brug af vold”. 18,4 procent – knap hver 5. – mener, at “Det er muslimers pligt at bekæmpe vantro og at udbrede islam over hele verden.” Det skriver det tyske magasin Welt.17,7 procent mener, at “islams fjender skal bekæmpes på hårdeste vis” – hvilket tyder på et udbredt voldeligt syn på islamkritik. 

Undersøgelsen viser også, at 29,9 procent af muslimske skoleelever “kan forestille sig at kæmpe til døden for islam”, og at 27,4 procent mener, at “De islamiske sharialove, der indebærer hårde straffe for bl.a. ægteskabsbrud og homoseksualitet, er meget bedre end de tyske love.”

Forskerne kunne ikke finde nogen signifikant forskel på muslimske pigers og drenges radikale holdninger.

Læs også:

REGERINGEN VIL BEKÆMPE PARALLELSAMFUND MEN STØTTER SHARIA I SKOLER OG BØRNEHAVER

DOMSTOL SKAL AFGØRE: GÆLDER SHARIA I EU?

SHARIALOV OG INDAVL: DERFOR ER INTEGRATION AF MUSLIMER ALDRIG LYKKEDES

Del artiklen her: