HELLE THORNING I SPIDSEN FOR MENNESKESMUGLERORGANISATION

(Foto: Tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt til møde 2013 i World Economic Forum i Svejts om euro-krisen (World Economic Forum swiss-image.ch/Photo Monika Flueckiger))
Del artiklen her:

Helle Thorning Schmidt slækkede som statsminister flere gange udlændingepolitiken, og i hendes nye job har hun sikret fast færgerute for tusinder af illegale migranter fra Afrika til EU.

Danmarks tidligere statsminister Helle Thorning Schmidt er efter endt tjeneste i Danmark blevet chef for Red Barnets internationale organisation. Red Barnet er i den seneste tid kommet i mediernes søgelys, fordi organisationen tilsyneladende bruger støttekroner på at fragte voksne migranter fra Afrika til Europa.

Ifølge Red Barnet har organisationen blot stillet deres skib, Vos Hestia, til rådighed for den italienske kystpatrulje, som bruger skibet til at redde nødstedte migranter på vej over Middelhavet.

Læs også: VENSTREORIENTEREDE SMUGLER MIGRANTER TIL EU

Noget tyder dog på, at Red Barnet på linje med en række andre NGOer under dække af bare at ville hjælpe migranter i havsnød, faktisk har organiseret en veritabel færgeservice for tusinder af illegale afrikanere og arabere, som ønsker at søge lykken i EU. Som NewSpeek tidligere har omtalt, så er kun 2,65 procent af de migranter, der ankommer til netop Italen, ægte flygtninge. Flertallet er illegale migranter, hvoraf flere har begået terrorangreb i Europa.

Enhver kan følge Red Barnets skib på marinetraffic.com og se, at det sejler i fast rutefart fra Libyens kyst til Italien. Peter Krogsteen, uddannet yachtskippper og IT-chef, har i månedsvis fulgt Vos Hestias rute og konstaterer tørt: “Vos Hestia samler ikke tilfældigt nødlidende op. Dets primære formål er ikke at redde børn. Det er at samle så mange migranter op som overhovedet muligt op og transportere dem til enten Malta eller Italien. Alene det, at skibet sejler en stort set fast rute gør det umådeligt let for migranter og menneskesmuglere at lokalisere det,” siger den erfarne sømand.

Læs også: EU SKJULER TUSINDER AF MIGRANTER PÅ HEMMELIGE BASER FOR AT UNDGÅ DÅRLIG PRESSE

Advokat Klaus Ewald har samme opfattelse, og har derfor meldt Red Barnet til politiet for menneskesmugleri.

“Red Barnet samler penge ind til at støtte menneskesmugling. De finansierer driften af et skib, der samler 800 mennesker op om ugen. Altså 40.000 mennesker om året, som man har tænkt sig at landsætte i Europa. Det er kun fem procent af dem, der er børn. Langt hovedparten af dem er unge mænd, der flygter fra deres forpligtigelser over for deres børn og koner i Mellemøsten og Afrika,” siger Klaus Ewald ifølge Fyens Stiftstidende.

Den italienske admiral, Enrico Credendino, Øverstbefalende for EU’s anti-menneskehandel Operation Sophia, admiral Enrico Credendino, siger at NGO’ernes skibe beskriver NGOernes samarbejde med menneskesmuglere: “Om natten bruger de [NGOernes skibe, red.] store projektører; menneskesmuglerne ser dem og sender joller med migranter mod lysene … så bliver de taget ombord på de større NGO-skibe til rejsen videre til Italien”.

Sådan endte Danmarks første kvindelige statsminister som menneskesmugler.

Video: En video fra Marinetraffic.com viser NGO-skibe som Red Barnets Vos Hestia i fast rutefart fra Afrika til Italien. Videoen er lavet af tænketanken Gefira:

Video: Red Barnets egen propaganda-video for deres Middelhavsoperation afslører, at der næsten ingen børn er på deres skib:

Læs også: EU: NGO-SKIBE, SOM SMUGLER FLYGTNINGE, SKAL IKKE STRAFFES

Del artiklen her: