EU SKJULER TUSINDER AF MIGRANTER PÅ HEMMELIGE BASER FOR AT UNDGÅ DÅRLIG PRESSE

Del artiklen her:

(Foto: En af EUs hemmelige flygtningelejre på Sicilien. Bevæbnet militær med pansrede mandskabsvogne holder nysgerrige væk. I det dunkle italienske aftenlys ligner den hemmelige base nærmest noget fra sci-fi serien X Files)

I kommentaren til tv-udsendelsen siges det, at når EU skjuler flygtningene i lukkede, militærbevogtede lejre i Italien, er det blandt andet af hensyn til Angela Merkels genvalg ved det tyske parlamentsvalg den 24. september 2017.

Af Ivan Dybdal

Så du denne TV-udsendelse? Den er ikke fra de dominerende main stream TV-kanaler.

Noget af det nye er, at EU skjuler flygtningene fra Afrika i lukkede, militærbevogtede lejre på Sicilien, så de ikke bliver breaking news i TV ligesom i 2015, da de lange kolonner strømmede op gennem Balkan og helt op og marcherede ad de danske motorveje. Det bliver holdt udenfor medierne angiveligt bl.a. af hensyn til Angela Merkels genvalg. Merkel har, nævnes det, lovet at flygtningeinvasionen fra 2015 ikke vil gentage sig. Men det gør den, bl.a. med hjælp fra venstreorienterede – nogle af Soros finansierede NGO-taxaskibe – fra Libyen, men skjult for vælgerne.

Angela Merkel fortryder åbenbart sit ”wir Schaffen das” eller måske har hun indset, at der ikke er nogen stemmer i det?

Læs også: BETALER GEORGE SOROS NGO SKIBE FOR AT SMUGLE MIGRANTER OVER MIDDELHAVET TIL ITALIEN?

Udsendelsen, som er produceret af det uafhængige tyske medie Junge Freiheit, fortæller:

“‘En situation, som den i sommeren 2015 kan, bør og skal ikke gentages,’ sagde den tyske kansler Angela Merkel i slutningen af sidste år. Men hvad var meningen med denne sætning? Skulle der ikke være mere masseindvandring til Europa? Eller må man blot ikke se flere billeder af ’flygtninge’ på overfyldte togstationer og veje på vores TV-apparater? – først og fremmest ikke før valget?

Vores JF-TV-journalister rejste på den centrale Middelhavs rute og var blandt andet på Malta og i Sicilien for at undersøge dette spørgsmål. De har dermed ikke kun sat de italienske myndigheder under lup, men også NGO’ernes rolle”

Video: Et uddrag fra udsendelsen, hvor man ser de lukkede EU-lejre, forbudt for journalister:

Læs også: VENSTREORIENTEREDE SMUGLER MIGRANTER TIL EU

Del artiklen her: