BELGIEN: DEN GLEMTE KATASTROFE

(Foto: Gadeliv i Bruxelles)
Del artiklen her:

Belgien er om muligt hårdere ramt end Sverige, Frankrig og Tyskland. Over tyve nye mulige terrorangreb efterforskes – hver måned…!

Fra år 2000 til 2015 voksede Belgiens befolkning med 1 million mennesker. Og det er ikke fordi, belgierne får en masse børn, men på grund af indvandring fra især islamiske lande. Indvandring til Belgien er procentvis fire gange højere end til Tyskland og Frankrig.

I løbet af den første halvdel af 2017 åbnede belgisk politi efterforskning af 189 terrorrelaterede sager – det svarer til næsten en ny terrorsag dagligt.

77 procent af belgierne svarede i en nylig rundspørge, at indvandring havde fået dem til ikke at føle sig hjemme i deres eget land. 74 procent af belgierne mener, at islam er en intolerant religion.

I Belgiens hovedstad – hvor også EU-parlamentet ligger – lider en tredjedel af kvinder under psykiske traumer som følge af seksuelle overgreb begået i det offentlige rum. Ni ud af 10 kvinder er blevet seksuelt krænket på gaden. 25 procent af Bruxelles’ befolkning har muslimsk baggrund.

Hvordan danske politikere fortsat ønsker at følge magthavere i EU-parlamentet, som i så åbenlys grad er ude af stand til at forstå konsekvenserne af ikke-vestlig indvandring, selvom det sker lige ude foran deres egne vinduer, er en gåde.

Video: Belgien – særligt Bruxelles – hærges jævnligt af muslimske optøjer:

 

Læs også:

9 UD AF 10 KVINDER I BRUXELLES ER BLEVET SEKSUELT ANGREBET PÅ GADEN

NEWSPEEK TV: ORBAN KALDER TIL “KRIG” MOD STYRET I BRUXELLES, SAMMENLIGNER EU MED SOVJETUNIONEN

#METOO-HYKLERIET: INGEN SOLIDARITET MED MUSLIMSKE KVINDER

Del artiklen her: