“BANDERNE OG DE RADIKALE MILJØER HAR EN TING TIL FÆLLES: ISLAM”

(Foto: Martin Henriksen, Dansk Folkeparti)
Del artiklen her:

Martin Henriksen ser et fælles ståsted mellem banderne og de radikale islamister, nemlig religionen.

Den såkaldte “våbenhvile” mellem banderne Loyal To Familia og Brothas er en åbenlys magtdemonstration af radikale islamister. Aftalen om at at holde en måneds pause med skyderierne blev nemlig indgået i en moské og med hjælp fra den islamistiske forening Viomis.

Som NewSpeek tidligere har afsløret, har Viomis benyttet sig af hadprædikanten Khalid Yasin, der går ind for korsfæstelser og afhugning af hoveder. Foredragene blev holdt på den statsstøttede professionsskole Metropol i København. Khalid Yasin er så ekstrem, at han har fået indrejseforbud i Danmark. Hvad hverken politi, politikere eller dommere har formået, kunne altså lade sig gøre med hjælp fra langskæggede sharia-tilhængere. Det har fået en række politikere og debattører til at stille spørgsmålstegn ved, hvem der i virkeligheden har magten. Der har også været udtrykt bekymring for, om islamisterne har så meget kontrol over banderne, at de også vil kunne bruge dem imod det danske samfund, skulle vi igen trykke en Muhammedtegning eller gå i krig mod et muslimsk land.

Dansk Folkepartis udlændingeordfører Martin Henriksen er ikke forbavset:

“Det er bestemt ikke særligt betryggende, men heller ikke særligt overraskende,” siger Martin Henriksen oven på NewSpeeks afsløring af Viomis’ religiøse ekstremisme. “Det er jo velkendt, at der er en forbindelse mellem de kriminelle grupperinger og de radikale miljøer. Det, de to miljøer har tilfælles, er islam,” siger han til NewSpeek. Martin Henriksen fortæller samtidigt, at Dansk Folkeparti vil have en dybere undersøgelse af, hvem der står bag våbenhvilen. Formålet er at advare kommunerne mod at samarbejde med den slags folk.

Læs også: KØBENHAVNS KOMMUNE I SAMARBEJDE MED TILHÆNGERE AF ISLAMISK STAT

(Københavns Kommunes Kulturforvaltnings Folkets Hus og VIOMIS indkalder til Eid-fest)

NewSpeek har tidligere afsløret, at netop Viomis har modtaget penge fra Københavns Kommune. Radikale venstreorienterede fra det kommunale værested Folkets Hus har sågar arrangeret et eid-arrangement sammen med Viomis. Det kommunalt støttede socialprojekt Nørrebronx, der på daværende tidspunkt havde Viomis’ leder Khalid al-Subaihi som leder, har også arrangeret foredrag med den føromtalte hadprædikant Khalid Yasin for unge på Nørrebro.

Læs også: HADPRÆDIKANT FÅR INDREJSEFORBUD: PRÆDIKEDE I DANMARK FOR STATSSTØTTET ORGANISATION

Martin Henriksen har dermed god grund til at frygte, at kommunerne samarbejder med islamister, et samarbejde han gerne ser stoppet. Kombinationen af islam og bevæbnede muslimske grupperinger er en fare, som mange politikere og medier ikke har fået øjnene op for, mener den hårdtslående DFer: “Der er mange, der kalde indvandrerbanderne for bander, men det er jo i virkeligheden ‘muslimske gadebander’. Når repræsentanter så mødes med imamer i moskéerne, så er det klart, at deres fælles ståsted er religion. Dette er vigtigt at forstå, for at kunne fatte hvad det i virkeligheden er for nogle udfordringer, vi står overfor. De landsdækkende medier er jo ikke meget for at belyse den her sammenhæng,” siger Martin Henriksen til NewSpeek.

Video: “Våbenhvilen” blev indgået med hjælp fra Viomis i Islamisk Trossamfunds moské. Moskéen samlede flere end 500 islamister, der ville ære jihadisten Omar el-Hussein (Krudttønden, synagogen) med deres tilstedeværelse til dennes begravelse i 2015. Den stærkt radikaliserede Omar el-Hussein var selv tilknyttet en af de københavnske bander: 

Læs også: PROFESSIONSSKOLE SAMARBEJDER MED ISLAMISTER

Del artiklen her: