BANDERNE TJENER FEDT PÅ MANGLENDE GRÆNSEKONTROL: “GROTESKE MÆNGDER NARKOTIKA”

(Foto: Indvandrerbande poserer)
Del artiklen her:

Regeringen ser fortsat ingen behov for grænsekontrol ved Øresundsbroen trods alvorlige advarsler fra Sverige.

Sveriges politi oplyste sidste år, at der i landet bor tusindvis af farlige sympatisører med terrororganisationen Islamisk Stat. Stadigt flere områder i det sydlige Sverige svømmer over med radikale muslimer og bevæbnede bander. Fagbladet Dansk Politi advarerede allerede i 2013 om, at “Øresundsbroen skaber et givtigt samarbejde mellem banderne i København og Malmø. Danske bandefolk kommer tit til byen, og der er ingen tvivl om, at der er meget tætte koblinger over sundet.”

Og nu beretter de svenske toldmyndigheder på den skånske side af Øresundsbroen om enorme problemer med smugling af hårde stoffer over Øresundsbroen og færgerne ved Helsingør-Helsingborg. Fra 1. januar 2018 til 23. marts samme år har de svenske toldere gjort hele 973 fund af ulovlige varer og foretaget 58 anholdelser.

“Der er tale om groteske mængder af narkotika,” fortæller stabschef Lars Bäckström til Sydsvenskan (artiklen er, som det så ofte sker i Sverige, slettet – men omtales på Samnytt).

“Toldens kontroller i region syd (grænsen mod Danmark, red). har fundet 73 kilo cannabis, 330 kilo kokain, 140 kilo amfetamin og 40 kilo heroin. Dertil kommer mængder af dopingmidler og andre ulovlige præparater,” berettes det fra de svenske toldere.

Der er altså tale om netop det narkotikamarked, som hårde indvandrerbander også i Danmark sidder på – ofte med vold og skyderier som ubehagelige bivirkninger. Trods den åbenlyse fare for terrorisme begået fra personer bosiddende i Sverige og farlige banders livlige trafik over sundet, har Lars Løkke Rasmussens (V) regering dog indtil videre afvist, at der skulle være behov for grænsekontrol.

Dette betyder også, at kriminelle eller illegale migranter let kan komme ind i Danmark. Mængden af trafik er ganske betydelig, hvis man kigger på tallene fra den svenske grænsekontrol:

I 2017 afviste svensk politi 5.327 personer ved grænsen til Danmark. Det drejer sig om migranter og farlige kriminelle, der sendes tilbage til Danmark ved grænsen ved Øresundsbroen og Helsingborg.

“Grænsepolitiet i Sydregionen består af flere end 400 ansatte, der arbejder med både ekstern grænsekontrol, intern indvandringskontrol og håndhævelse af grov kriminalitet. I den indre grænsekontrol arbejder i alt 235 medarbejdere, og der tales 34 forskellige sprog,” fortæller Michael Mattson, chef for grænsepolitiet i den svenske region Syd.

Sverige arbejder med såkaldt direktafvisning ved grænsen, en model som Dansk Folkeparti længe har været fortaler for, at også Danmark skal have. Direktafvisningen betyder, at uønskede personer allerede på grænsen med det samme sendes ud af landet. Og svenskerne er effektive. Det tager kun seks minutter at kontrollere samtlige rejsende i et tog på vej ind i Sverige:

“I 2017 har vi prioriteret at gøre kontrollen så kort som mulig på Hyllie station og kontrollere hundrede procent af de indrejsende. Vi er nu nede på seks minutter til at kontrollere ved Hyllie togstation,” fortæller Michael Mattson.

Hvor længe vil danskerne finde sig i manglende grænsekontrol mod det stadigt farligere Sverige?

Læs også:

SVERIGES REGERING: GRÆNSEKONTROL MELLEM DANMARK OG SVERIGE ER VIGTIG

GRÆNSEKONTROL? ANTALLET AF FARLIGE FLYGTNINGE VOKSER I SVERIGE

PET BEKRÆFTER BEHOV FOR GRÆNSEKONTROL: “TERRORTRUSLEN KAN KOMME FRA ET AF VORES NABOLANDE”

“REGERINGEN INDRØMMER NU, AT GRÆNSEKONTROL OGSÅ HANDLER OM TERROR. HVORFOR HAR VI SÅ IKKE KONTROL MOD SVERIGE, DER JO FLYDER MED JIHADISTER?”

Del artiklen her: